Infok

de a wow olyan mint egy használt wc papír kicsit értelmetlen nincs története csak annyi hogy World of Warcraft... :S grafika nevetséges stb...

Nightwatch":1urfm8nd mondta:
de a wow olyan mint egy használt wc papír kicsit értelmetlen nincs története csak annyi hogy World of Warcraft... :S grafika nevetséges stb...

A Warcraftról könyv van írva, és 1992 óta létezik mint játék, hatalmas nagy sztorija van, sok szálon fut egyszerre, úgyhogy légyszives ne szólj bele olyanba, amirõl kb fingod sincs..pffff..ez vicces amúgy, nemcsak a stalkerhez nem értesz...na mind1...:F

Nem értelek! Akkor hogyhogy nem ismered a sztorit? Egyáltalán tudod hogy ki az az Archimonde? Meg tudod mi az a Burning Legion? És a Tree of Eternity? Meg mit történt a Mount Hyjal-i csatában?

Két új kép még mindig Swampről!!!

clearsky-1.jpg

clearsky-2.jpg

Oblivion-Lost.de-ről és van valami apró hírecske is de nem nagyon értem :) .

Valamikor még a SoC megjelenése előtt 1-2 hónappal volt olyan, hogy 2 naponta jöttek a screenshotok és egy hónapban volt vagy 2 új videó eljen . Alig győztem őket felrakosgatni :D . Jó lenne ha most is így működne :F . Na majd talán pár hónappal később (ha nem csúszik a megjelenés :/ ).

ha késik akkor ostrommal beveszem a tescot és addig tartom megszállás alatt amig meg nem jön az első raklap Clear Sky.. ajánlom hogy ne késsen :):F

Ha március elején nem jön, akkor én majd kiállok 15-én a Kijevi Fõtérre mint Petõfi, és elszavalom, hogy talpra Anton, hív a Zóna... :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ez jó:P
Am térdre és imára, mert ha (istenóvjonminket) a szokásos menet lessz, akkor az EU-s valutával fizethetünk az eslő CS-okért;)

*VICC*

itt az idő most vagy soha emberek legyünk vagy stalkerek ez a kérdés válasszatok chernobyl istenére esküszünk esküszünk hogy mutánsok többé nem lszünk! :D

Dutyk voltunk mostanáig, kárhozottak õsapáink...

Vissza
Top Alul