Infok

Ahhoz képest, hogy már egy év sincs a megjelenésig, alig jönnek az infók, a szanatóriumos gameplay videó meg a két swamp-es képek óta egy darab hivatalos cucc se érkezett :? . Túl nagy lett a csend...

SoC-t is csak azért kampányolták olyan sokáig, mert folyamatosan fél év volt a megjelenésig :D Ha úgy vesszük, akkor a CS-t nemrég kezdték csak fejleszteni. Jó lenne látni pár normális képet, kiváncsi vagyok tudják-e grafikailag a lépést tartani... Idén ősszel jönnek a DX10-es game-ek, amik rendesen meg fogják emelni az elvárásokat.

hát ja megemelik, de a stalkerrel aki játszott már csak a gameplay miatt is megveszi majd a clearsky-t

Akkor vennék többen ha a múlti valami újdonságot tudna hozni. Ha lenne valami csak online működp karakterfejlesztés, ranglétra stb kapásból kétszerannyi ember venné meg. (lásd pl BF2)

oké de azt hitték, hogy a sok késés miatt még ennyien sem veszik meg és azért szépen adtak el, persze a BF az király, de nem hinném, hogy valamit is csinálnának a multival elég nagy döglődés övezi azt :cry:

Ja, azon én is csodálkozom mennyire alulbecsülte a kiadó a STALKER-t. Multival az a gond, hogy nehéz újat kitalálni, ill a játék hangulatához nem a pörgős játékmenet megy :|

szerintem a stalker multija 1xerűen xar főleg az eljén kilehetett volna valami mást is találni

pYura":2cvm7iuz mondta:
Ja, azon én is csodálkozom mennyire alulbecsülte a kiadó a STALKER-t. Multival az a gond, hogy nehéz újat kitalálni, ill a játék hangulatához nem a pörgős játékmenet megy :|

ez így van szerintem nem is lett volna érdemes a multival szarakodni de gondolom vinnyogott a THQ aztán azért is tettek bele!

én csak azt sajnálom, hogy milyen soká jelenik meg :( valaki nem tudja pontosan mindenhol csak azt találom h vmikor 2008-ban..
és már most meghirdetik, hogy itt szenvedjünk ... áh... de remélem nem fogják ezt is idő előtt kalozban feltenni..
EZT A JÁTÉKOT TISZTELNI KELL ANNYIRA HOGY MEGVESZI AZ EMBER EREDETIBEN!!!
addig gyűjtsük össze a türelmünket és várjunk mint a jó,türelmes stalker...

a megjelénsre pontos idő nincs valamikor 08 első vagy második negyedévére várható....így az év első hat hónapban bármikor érkezhet

igen így van kiírva hivatalos honlapon hogy : Q1 2008 gondolom quarter a Q szal negyedév tehát januártól márciusig bármikor jöhet ami azér nem holnap lesz...:S
de láttam videokat és nagyon durva a grafika ( külön erre a játékra akarom feltunningolni a gépet, elég stalker fanatik vagyok és nagyon várom, hogy megjelenjen, meghogy a gépen is ugy menjen mint az álom) ..

Ha valaki tud jó tippeket adni, hogy milyen procit,videokarit,ramot vegyek ahoz, hogy ugy menjen mint a hivatalos videoban azokat nagyon szívesen fogadnám köszönöm !!!

valahol halottam hogy az eredeti játék megjelenésekor akarják ezt is kiadni szal marc 23

Nightwatch":37r6svui mondta:
Ha valaki tud jó tippeket adni, hogy milyen procit,videokarit,ramot vegyek ahoz, hogy ugy menjen mint a hivatalos videoban azokat nagyon szívesen fogadnám köszönöm !!!

Vegyél vmi 4ghz-es dualmagos pentiumot,vagy 6ghz-es amd-t 4gb ramot :P
Videokártya generáció addig min.1 úgyis megjelenik,azt majd az aktuális legjobbat (150-200k körül):D
Akkor minden fullon fog menni tutira :D

Aztán ha megjelenik a játék,akkor csak a javításokat kell majd várnunk :D :D :D

:D naja akkor már vegyek egy repülőgépet nem?:D

Ha van nálad véletlenül egy ilyen gép szívesen elfogadnám :P
A javítások meghát megjönnek amikor megjönnek remélem már nem kellenek javítások olyan bitang jól meglesz csinálva..

annyit írtak, hogy akinek eddig jól ment dx9-be annak most is jól fog menni. ugyanez a helyzet a dx8-al. a dx10... azt nem tudom kommentezni.

Vissza
Top Alul