Infok

OFF
65k-ba pont belefér egy 8800GTS 320MB ha be tudod számítattani a régi kártyát kb 15k-ba akkor csak 50-et kell ráköltened. Mondjuk kérdés a procid mennyire fogja visszafogni :D Lehet neked jobban megérné egy X1950XT-t venni. Azzal is sokkal gyorsabb lesz.
ps.: off

widra":6fbezc19 mondta:
Ráadásul tark ha lenne akkor nem lenne neki ilyen hosszú farka annak csak egy kis csökevény van :oops:
mért és van most játékban bármi aminek van egyáltalán ilyen farka? én nem tudok róla. ami eddig volt tarkról az egy kis kép na azota átdolgozhatják nem? :D másrészt majd ugyis kiderül, szerintem simán megcsinűlhatják idő van rá...

Gatyamatyi":1pwedk6r mondta:
widra":1pwedk6r mondta:
Ráadásul tark ha lenne akkor nem lenne neki ilyen hosszú farka annak csak egy kis csökevény van :oops:
mért és van most játékban bármi aminek van egyáltalán ilyen farka? én nem tudok róla. ami eddig volt tarkról az egy kis kép na azota átdolgozhatják nem? :D másrészt majd ugyis kiderül, szerintem simán megcsinűlhatják idő van rá...

a helyzet az, hogy sz@rok rá, ez az én véleményem nem tudom mi lesz benne ez csak spekuláció

Egy apró kis hírecske a hardwired oldaláról:

Az IGN kipróbálta a STALKER: Clear Sky-t és meglehetősen tetszett nekik: Az AI élvezetesre sikerült. Mikor szövetségeseink összetűzésbe kerülnek az ellenséges sztalkerekkel, úgy érezzük, igazi csetepaté közepébe csöppenünk. Nagyon jól mozognak a gépi intelligencia által vezérelt karakterek, profin húzódnak fedezékbe, lopakodnak, és ügyesen ugranak ki takarásból.

A Stalker v1.5 grafikai motor turbózása durván sikerült: Minden textúra 3D effektet kapott és a rozsdás csövek, savette fémrészek vagy például a fakérgek szuperül válaszolnak a fényforrás változásokra, tehát vagy normal vagy parallax mapping ugrasztja ki a korábban még sima felületeket.

A megvilágítás teljesen dinamikus. Minden apró rész reagál a nap mozgására. Fénysugarak hatolnak át a felhőkön és az ablakok résein vagy a fák lombkoronáján keresztül. A Clear Sky még DX8 videokártyás gépeken is elfut, ugyanakkor a megfelelő gépeken DX9 és DX10 fícsőrökkel magabiztosan izmol.

Az animációs rendszert teljesen újraírták a STALKER óta. Most már szinte tökéletes a mozgás. A karaktereken rengeteg az élethűen ható találati pont és megfelelő a környezettel, valamint pályarészekkel való fizikai kölcsönhatásuk.

Bekerültek az elárusító helyek. A begyűjtött rubel ezreket végre lesz alkalmunk elkölteni: fegyverre, felszerelésre, javításokra és új védőruhákra.

Artifaktok most már nem pihennek ártatlanul a földön. Hosszasan és kitartóan kell keresnünk utánuk, főleg a ritka fajtát nehéz megtalálni. Sebződünk tőlük, úgyhogy speciális konténerben érdemes tartani őket. A Clear Sky jövő nyár környékén várható.

eredeti cikk: http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=22181

Jól hangzik eljen . Bár a kiadási dátumon kicsit meglepődtem :) .

na akkor inkább várjuk a duke nukem forevert 8)

Ehh újabb késés... :roll: remélem nem kezdik el előröl ezt a tologatós játékot. #B

Hát, akkor lesz idő gépet fejleszteni :D . Bár nem örülök neki, mert most ha meg neki állok fejleszteni, erre benyögik, hogy ebben az évben már talán meg se jelenik, feleslegesen fejlesztgettem, mivel a Clear Sky miatt akarok csak :? . Meg kéne kérdezni Antont, hogy ő vajon mit tud a kiadásról...

Ő sem tud többett... nem lehet tudni hogy fognak haladni vele, és azt sem, hogy Kínában mennyi idő lesz letesztelni fogatlan :roll:
Emlékszem, még amikor valaki a régi Fórumon még GeForce FX-et vett (akkori leggyorsabb kari volt nV fronton), hogy jól fusson a fél év múlva megjelenő STALKER ááá

Nem tom eddig csak egy helyen láttam 2008 Q2őt de gyorsan megnézem...
A gamespot.com szerint a megjelenés :
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky is currently scheduled for release in early 2008. We'll bring you more information as soon as it becomes available.
Tehát jelenleg úgy tervezik, hogy 2008 elején szeretnék, de további információt majd később, mikor már ők is tudják :lol:

Itt a poén az IGN.com szerint :
STALKER Clear Sky is due out next year sometime in Q2.
2008 valamikor q2 környékén :lol:

Megint megy a sz@rkavarás, de ha most késni fog én bezárom a boltot az biztos #B

Még a körvonalai se látszódnak? (Ez volt az a vidi, ami nekem ugyebár nem műxik.) Mert az oké, hogy a questeket kitakarják, de maga a garfikus kezelőfelület se látszik rajt'?

Kitartás már csak 6hónap.P
Gyorsan ittlessz és addig télleg lehet fejleszteni.D
Addig nekem is lejár a garancia felnyithatom a gépem, és satöbbbi.D
Gyorsan ittlessz addigis lessz Bios, Meg Crysis.D
ja meg maffia2:)

ha kikockázod láccik 1-2mp-re hogy a pda kép még ugyanaz... csak ráraktak 1-2 mapot, de az alap az ugyanaz volt :F nembaj ez is 2-3perces munka, ráér majd a végén

Vissza
Top Alul