Infok

Elkezdtem tölteni a videót , 2 rar le is jött aztán 404-es hibával elszállt az összes, szóval egy se jön. Valaki legyenszives elküldeni emailben a 3., 4. il. 5. filet. Köszi előre is: tom3030150@gmail.com :wink:

hát, szntem próbáldd később, nem hiszem, hogy bárkinek is van olyan upload sebessége, hogy csak úgy 300 megát elküldjön :D jó persze vannak kivételek.

Gondoltam, de azért hátha gurul1 Amúgymeg reméllem megjavul mert így elég sz_r, na majd holnap megnézem még

megauploadosat nem szedtem le, nincs nekem olyanom, eddig megvoltam nélküle:) de a másik nagyon faja, nekem jött 400kb/s feletti sebeséégel.

megauploados is szép... csak ritkán műxik, vagy le kell tolteni a toolbart, és akkor bármikor tudsz tölteni. nem kell parázni, a toolbar teljesen müxik, és nem zavaró, hiszen csak ie-be rakja be magát, a többi browserbe nem látszik.

Az egyik képen találtam valami furcsát:

A háttérben ahol bekarikáztam, mintha valami vágtató alak lenne:
swamp_t_01.jpg

Talán ezen jobban látszik:
swamp_t_02.jpg

Szerintetek mi lehet? Nekem hirtelen Tark jutott az eszembe!
tark.jpg

Annak a valaminek a formája hasonlít hozzá! Lehet, hogy visszarakták volna, vagy az csak egy faág? Bár kételkedek benne, mivel ez csak egy demo volt, és nemhinném, hogy bele raktak volna olyan mutánsokat is, amiket eddig senki se látott volna :? Szerintetek?

Lehet csak egy sima varacskosdisznó, most hirtelen nem jut eszembe hogy is hívták, talán, de volt több fajta is Flesh? :roll:

multkor feltöltöttem, csak zipeltem a többi új képpel, mert ez 3megás volt :) (akkor, ha a zipet nem nézted, van még pár kép amit nem láttál...)

Tibi":19ozd9qx mondta:
Az egyik képen találtam valami furcsát:

A háttérben ahol bekarikáztam, mintha valami vágtató alak lenne:
swamp_t_01.jpg

Talán ezen jobban látszik:
swamp_t_02.jpg

Szerintetek mi lehet? Nekem hirtelen Tark jutott az eszembe!
tark.jpg

Annak a valaminek a formája hasonlít hozzá! Lehet, hogy visszarakták volna, vagy az csak egy faág? Bár kételkedek benne, mivel ez csak egy demo volt, és nemhinném, hogy bele raktak volna olyan mutánsokat is, amiket eddig senki se látott volna :? Szerintetek?
hát pedig sasszem ez nem lehet flesh szerintem is Tark. kutyának nagy flesh-nek hosszú és van fejeha jól látom. még igy is tévedhetünk...
de nem! :D:D gyerek gamestar forumon állította neki van mondja ami vissztateszi a tarkot. mikor rákérdeztem aszonta már letörölte. aham... szerintetek lehetséges egy ilyen mod ha jól emlkészem a fájlai sem voltak benne

Tark nem készült el a legjobb tudomásom szerint a monsterball ideje alatt lett a második vagy a harmadik helyezett, snork nyerte így került bele a játékba, ennyi, nem hinném, hogy az art-on kívül lenne neki modellje

Vissza
Top Alul