Infok

Max nextgen konzolok(de még azok se....mert jönnek a nextgen pc-k és ugyan az lesz mint most)! De nem a régi ps2 xbox meg stb...alapból fps konzolon??? lol....meg a grafika se egy álom :?
Nekem régen azt mondták amikor megkérdeztem: miért jó a ps2??? hogy nem akad rajta egy játék sem...hát erre tudok példát...de inkább idézek a PC Guruból:
GTA: SA
....Ezt a hatalmas területet a gyengécske ps2 tötögetés és alaphelyzetben különösebb lassulás nélkűl(bár a horizonton láthatóan folyamatosan "építi" a tájat, és parázs helyzeteknél bizony alaposan beszaggat a program) jeleníti meg.... :lol: :lol: :lol:

És én ezt azért írtam le mert a cod3 a fos xar ps2-re (is) jelent meg....ami nem fogja a pc-t kiszorítani... :roll:

Az elnyomásról meg annyit, hogy először megcsinálják a játékokat konzolra és azt adaptálják pc-r....így ne csodáljkozz ha szarok a pc-s játékok! :evil:
Mert ugye most abba van a pénz....és minden akörűl forog :x

Misi 007":2f64k53l mondta:
Azért annyira ne legyenek már fosok a konzolok mert szép lassan elnyomják a PC-t...
majd amikor a tokio hotel elnyom bármi mást... :)
konzolok nem tudnak "fejlődni" vagyis még a géped egyre jobb és jobb lesz ahogy jönnek ki a cuccok ugy a konzol meg "elbutul" amig nem jön egy uj. Régi kuka, 800.000 uj konzolért és aztán majd megint elölről. Másrészt egyetértek takiHUn-al(ebben is :D) fps konzolra? meg lehetne oldani feltéve ha kéijönne egy uj konzol amin igy lenne megoldva. PSP-re tesommal kitaláltunk egy fps játékokat jól kezelő irányítás rendszert ami jó is lenne de hát most nem olyan szóval psp, ps2-3, xbox várjatok a sorotokra! :D
pYura nevében megbüntetem magam és titeket, ne offoljunk már :)

Én sem bírom a konzolokat, mivel nem vagy csak minimálisan fejleszthetők. Felháborodtam amikor anno a Cod3 csak konzolra jött ki, mikor mikor tele vagyunk pc-sek jobbnál jobb hardverekkel. Nem baj jön a Penryn meg a DDR3, meg fogja szorongatni a konzolokat rendesen.

NE OFFOLJATOK (mert baj lessz folytassuk(átok) a társalgóban)

Igen, mert elkezdek törölni - pYura

Zene szokás szerint kimagasló minőségű és egyedi hangulatot teremt eljen

ez ugyanaz mint az előzők?

amugy 15 pálya lesz benne, 7régi, de átdolgozott, meg 8 új (nagyrésze shoc cutout pálya kb) tehát a jim által feltételezett 1-2órás játékidő szntem picit több lesz :)

Ja, mostanság mindenki olyan szkeptikus :) senki nem bízik már a játékfejlesztőkben? :D Váá de várom már vazze, jó a videó amúgy, mondjuk az nem teccik benne hogy kicsit nagy hangsúlyt kap a lövöldözés :( kell bele de az se jó ha túl sok van benne sztem, inkább legyen gondolkodtató rész vagy vmi izgi :D

télleg ki less a kiadó ?? (úgy tdom hogy a THQ nem )
és a Limansk elveszett városaserintem deathcity lessz scak a név megváltoztatva.

jim67":2ehr7kni mondta:
télleg ki less a kiadó ?? (úgy tdom hogy a THQ nem )
és a Limansk elveszett városaserintem deathcity lessz scak a név megváltoztatva.
erről a kiadó dologról cak én nem hallottam? Honnan tudjátok, hogy nem a THQ? lemaradtam? lol2 :roll: :D
videó állat. aki azt hiszi ez lesz a kieg.ben az .... :D csak kis promó videó, a pályából meg nekem nem elég igyis ugyis stalker szóval... :)

matyi,

pedig a korház benne lesz, mivel mondta anton, hogy alatta van 1 szikret labor, és onnan kell elhozni valamiket.

őőő. félrefogalmaztam :D ugy értettem aki azt hiszi csak agyatlan lövöldözés lesz a játékban. (ami a videókban.) :D:D
nem gondolod, hogy ezt gondolom? de gondolod, #B
de jó lesz játszani vele... :)

Tetszett a videó jó hogy lesznek ilyen kicsit darálósabb részek, de remélem tényleg nem akarnak Doom3 csinálni belőle.

Gyerekek, megmondták, hogy nem akarnak, ez csak egy combat mission ugyan úgy megmarad a stalker játékmenet, de ezt Oleg is elmondta az egyik video comment-ben, meg le is írták.

Vissza
Top Alul