Infok

Videók alapján a Crysisnek elég jó fizikája lesz. Elég csak megnézni a kidőlő fákat. STALKER-ben ellenben egyelőre még egy sörösüveget sem lehet szétlőni. Cáfoljatok meg, de a fizikának szinte semmi szerepe nincs a játékmenetben (najó gránátok...)
dezodor: nem lehet, hogy némi fizika script is el lett rejtve?

csak az a baj vele hogy nem fog mennni még a jóisten gépén se a stalker legalább mindenkinél eldöcög valahogy :lol:

Hát igen.Én is annak örültem nagyon hogy a 6 év alatt arra is nagyon törekedtek hogy azért egy átlagos és még talán egy gyenge gépen is fusson a STALKER.És szerintem(legalábbis nekem)nagyon jol esett hogy tényleg odafigyeltek és gondoskodtak arrol hogy más is tudjon vele játszani aki nagyon várja és esetleg nincs olyan erős gépe mert az a baj hogy manapság ugyebár egyre magasabb lesz a gépigény ahogy egyrejobb videokarik meg más hardwerek jönnek ki.

A legelső videók valamelyikében pedig egy felborult fehér lada niván feszít egy figura hogy az mennyire jól dülöngél meg dolt egy GS demonstráció is, mikor textúra nélküli figurák meg járművek ütköztek stb... Ott még úgy tűnt, hogy komoly lesz a fizika de most így visszanézve ennek valóban töredéke sincs meg a játékban...

Szerintem a fizika leginkább a járművek viselkedése miatt kellett volna bele hogyha pl gyorsan vettél volna be egy kanyart lett volna egy határ amikor már felborultál volna a Niva-val.De mivel kivették a járműveket ugye igy szerintem azt gondolták nem kell annyi fizika bele épp elég a gránátok és a lövedékek röppályája.

Na igen de én úgy vagyok vele, hogy inkább ne legyen annyira szép (az én gépemen úgysem az), de legalább viselkedjen reálisan.

gondolom a listát...azon belül meg ami tetszik... vagy nemtom... :D lol2 :cry: :cry:

azt kell rajta nézni hogy milyen játékokt jönnek(hl2 orange box,crysis,stb)
a clear sky esetleg majd karácsony tájékán HA jőcőre megjelenik :wink:

Láttam a videóját annak a hardvernek (FPU) ami pont ezeket a fizikai számításokat jelenítené meg a monitoron valósághű alapokkal. Megdöbentő lett a videó, akármilyen játéknak nagyban fokozná a játékélményét. Kérdés hogy tényleg hajlandóak lesznek e beleépíteni a majdani videókártyákba, vagy csak mint most külön lesz elérhető.

Előbb-utóbb ez bekerül a videókártyákba, szerintem. Van már most is erre külön kártyás megoldás de pont azért, mert egy újabb alkatrészről van csak szó, kevés játék képes használni.

Ha azt vesszük, a CrossFire is képes az egyik kártyát csak fizikára használni akkor is, ha "csak" 2 van a gépben:

1%2B1.jpg

... meg persze 3-al is megy a dolog :D

2%2B1.jpg

Azt nem tudom, hogy ezt mennyivel támogatják jobban a játékok.

grafikuis engine a játékok "lelke". Attól függ a grafika az irányítás az AI (mesterséges intelligencia) ez különbözteti meg a játékokat. (mondjuk most kb. minden második unreal3-at haszál de ez lényegtelen mert átgyurják :D)

Azért ez durva: Crysis,COD4,NFS Pro Street,GTA4,HALO3,(igaz 2 utóbbi csak XBoxra, de akkor is)stb... COD 3-at még nem is láttam.

Vissza
Top Alul