Stevy#
New Member
Ez nem kiegészítő lesz, hanem a Shoc-tól független játék, de persze kapcsolatban lesz vele :roll: ööö...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
dezodor":3tcrsa3b mondta:Ami szomorúvá tesz engem, az az, hogy a sequel, az-az a shoc után játszódó sztori már nem X-ray motoros lesz, hanem cry-engine vagy unreal-engine...
SaGa":rwwg4gvy mondta:A HAL a Kernel része (az alsó, vasközeli vége). Gyakorlatilag ez az operációs rendszer magja. Az a rész, ami a hardver eszközök és a programok közötti kapcsolatért felel. A BIOS-t a modern oprendszerek esetén akár el is felejthetjük, max a boot service-t használják belőle...
Az összes művelet, amit az oprendszer, meg rajta keresztül a felhasználói programok végeznek, a kernel-t macerálja, ami meg a HAL-on keresztül a vasat.
widra":1m51chp9 mondta:Szerinted hány ember fog full-on játszani a crysis-el vagy az Ut3al? stalker feelinghez nem egy olyan engine való.
RUSSIANBOY":1m51chp9 mondta:Puskával is le lehet lőni egy helikoptert.Ha jobban megnézte volna aki irta a helikopter nem lángolt és mint tudjuk az MI 24-es kabinablaka se páncélbol van szal szerintem eltalálta a pilotát és azért zuhant le.
mért kellett 6 évet várni rá?
Elmstr1428":1m51chp9 mondta:Meg tudná magyarázni valaki nekem, hogy most mégis mik ezek a motorok? Melyik a jobb miben különböznek, stb.
RUSSIANBOY":1m51chp9 mondta:Sziasztok.Arrol nincs valami infotok hogy a játék zenéi(beleértve a kedvcsinálo videok alatt hallhatoak is)hogy nem adják ki külön cd-n?Köszi.Hello.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.