Infok

A hivatalos oldalról a háttérkép:
clearsky_hoth.jpg

Nem sok értelem van, de hátha valakinek szüksége van rá :D

by Macromedia Flash 8

Tibi":2a76vgcq mondta:
clearsky_hoth.jpg

by Macromedia Flash 8
Nem tom miért pon egy rpg van a csávónál a képen :D nem igazán az a stalkerek fő/kedvenc fegyvere na de mind1... amúgy köszi a képet ;)

Ez nagyon jó köszi Tibi.

Amúgy nem tudom mit mennyire nyűgöz le de engem eléggé, ahogy ötvözik a html oldalt a flash-el. Máshol én is próbálkoztam már ezzel több-kevesebb sikerrel, de ők tényleg nagyon ügyesek...

Amúgy rájöttem, hogyha simán felrakom a flashet egy ftp tárhelyre, bejön az egész Clear Sky menü <:D> :

http://www.stalker-fan.extra.hu/files/clearsky_mm.swf

Ha le akarjátok tölteni, innen:
http://www.stalker-fan.extra.hu/files/clearsky_mm.zip

Bár minthogyha láttam volna dezodornak a ClearSky menuthemes csomagjában is...

És van még egy aranyos :D :

http://www.stalker-fan.extra.hu/files/stalker_logo.swf

Ha ezt is le akarjátok szedni:
http://www.stalker-fan.extra.hu/files/stalker_logo.zip

Azért vannak felnagyítva, mert a böngésző automatikusan megcsinálja, hogy kitöltse az egész képernyőt, amúgy kisebb a méretük...

Nem értek a flash-ez annyira, de elvileg adhatsz neki méretparamétert önmagában is Tibi, és akkor nem nagyítja fel őket a böngésző.

Na de OFF END.

Újabb hírmorzsa:

míg készül a Clear Sky (prequel) amit jövő év (2008) első negyedében dobnak majd piacra... bejelentették, hogy készül a sequel is! A prequel (clear sky) az kb annyit takar, hogy előzmények... a sequel meg majd a shoc után fog játszódni, címe és megjelenési ideje még nincs... 1-2 év kb. Ami szomorúvá tesz engem, az az, hogy a sequel, az-az a shoc után játszódó sztori már nem X-ray motoros lesz, hanem cry-engine vagy unreal-engine... és a sequel már várható lesz konzolokra is (xbox, ps3)

Nos amig az kész lesz, sok víz lefolyik majd a Dunán (és a Tiszán is :F), nekünk egyenlőre elég annyi, hogy jövőre kapjuk kézhez a Clear Sky-t... végigtoljuk, szétmoddoljuk :D, és utána jön az újabb várakozás a sequelre... hehe

off, de én is kiszedtem mindent a *.swf fájlból zenét meg mindent, most a fontokat próbálom megcsinálni, de sok a munka vele...

Engine váltás jó ötlet... legalább nem 6 év lesz e fejlesztés :)

szerintem meg nem mert az xray-t is 2 év alatt elkészítették és nem nyúltak utánna hozzá, képletesen, de ha meghagynák ezt még lehetne vele hasítani utánna is mert ezek az orosz , ukrán arcok nagyon is értenek a programozáshoz... lol2 :D

x-Ray szuper elavult a cryengine-hez és az unreal 3.0-hoz képest. Inkább írjanak összetettebb A-Lifot meg olyan fizikát, amiről állandóan beszéltek.

Szerinted hány ember fog full-on játszani a crysis-el vagy az Ut3al?
5 % -a a játékosoknak, egyenlőre, nem fogok most már azért gépet venni, hogy csakazért mert aztán végignyomom a crysist meg az ut, mert azok nem is érdekelnek a technológiai szempont persze lenyűgöző,de ha ők is 6 évvel ezelőtt nyomták volna a cuccot, nem érne semmit, de akkor ne is ragadjunk le itt IDtech5 odaver a crysis és ut-nak is egyaránt, moor törvényével élve minden duplázódik triplázódik, de a stalker feelinghez nem egy olyan engine való, mely a jövöbeli játékokhoz készült, számomra is azért tetszik a stlker mert eléggé ütött kopott, mint maga csernobil és ez a szép benne.

én nem aggódok, amire kijön majd a sequel... lehet még 2-év is... mer ugye jövőre jön a clear sky, aztán lehet e3-on bejelentik majd a köv részt... az meg még megint 1év ha nem több, addigra mindenkinek 100gigás procija lesz meg 30000giga ramja :D

A szándék mindenesetre becsülendő, mármint az, hogy érzik, hogy ebben a témában sok van még. Asszem ezt már mindtam, mikor a Clear Sky-t bejelentették de most még nagyobb az igazság benne: nem hagyják a témát magára, hanem kihoznak belőle mindent. Az pedig a kötelességük - szerintem - , hogy mindig a lehető vagy az elérhető legjobb technikát nyomják alá, mert így fejlődik a piac.

Hello.Hát nemtom most olvastam vissza amiket irtatok.Puskával is le lehet lőni egy helikoptert.Ha jobban megnézte volna aki irta a helikopter nem lángolt és mint tudjuk az MI 24-es kabinablaka se páncélbol van szal szerintem eltalálta a pilotát és azért zuhant le.Amugy a videot elnézve nekem inkább olyan erőltetett multis game lesz gép irányitotta ellenfelekkel.Nemtudom ki hogy érzi jo lesz nem lesz jo én még a kettő között ingok de sajnos hajlok a gyors utánzat felé.Vagyis:most hogy márciusban jött ki a játék 6 évet vártunk rá és még egy év se telt el vagy még egy félév se és máris kiadják a kiegészitőt.Oké ennek persze mindenki örül de akkor mért kellett 6 évet várni rá?Persze mert sok munka van benne és ötletesség.DE!!!Ha most a játék megjelenésére rá 3 honapra kiadják a kiegészitőt akkor (NEKEM legalábbis) olyan gondolatom van hogy gyorsan lemásolták a játékot ugymond csak kicsit más helyszinekkel és egy csöppnyit más sztorival.Az télleg elismerésre méltp hogy fejlődnek az NPC tehát gránátokat is használnak de a videoban én legalábbis ugy láttam hogy csapatokban fogunk menni.Ez idáig jo is de olyan részt nem láttam ahol ujra egyedül lennénk.Ezért van a multis érzés gép irányitotta ellenfelekkel.Mindegy majd meglátjuk.Még nemtudom megveszem e eredetiben a kiegészitőt majd még szerzek rola infokat mármint ugy hogy megnézem az ujabb videokat képeket hátha megváltozik a hozzáállásom vagy a gondolkodásmodom.Majd meglátjuk milyen lesz.Mondtam is anyámnak hogy már lassan télleg leteszek arrol hogy eljussak Csernobilba mert valoban nem lehet egyszerű bár ki tudja.De továbbra is rágom az Ősök fülét hogy fejleszteni kell hogy legalább a játékban eljuthassak oda:):) !!!FIGYELEM!!! Ez csak az én személyes véleményem volt.Nem akartam ezzel senkit se elitélni vagy magamra haragitani hogyha Ő máshogy vélekedik a kieg-ről:):) Sziasztok:):)

Tibi":3uhvpej7 mondta:
clearsky_hoth.jpg

by Macromedia Flash 8

Nekem teccik, szegény mókus most van élete kérdése előtt, visszamenjen az alagúton és lőjje szét mindenki hátsóját, vagy vegyen elő egy üveg vodkát, és inkább múltfelejtőset jáccék :oops:

Russianboy: a kiadásig még félév van hátra, összesen kb 1 évet kell várnunk. Szerinted utánzat lesz, ami jogos, merthát ez mégiscsak stalker, de egy teljesen új szituációban vagyunk teljesen új körülmények között egy 50%-ban megváltozott pályán és persze vadonat új történettel.

Vissza
Top Alul