Infok

Gatyamatyival értek egyet: a kieg nagy része már most is készen van, legfeljebb átszerkesztenek dolgokat, de erre most tényleg sokkal több idejük lesz.

Bár, ha azt is figyelembe vesszük, hogy már lesz (sőt van) kiadójuk is (THQ), és az engine-en is csak fejlesztenek még egy kicsit, akkor tényleg hamar kijön...

nem neked szólt a 800 év, csak összeadtam :D
node látszik, hogy már most valamivel szebben néz ki pedig szite még semmi idő nem telt el. Ráadásul rendesek, hgoy közben folyamatosan foltozzák is a game-t pedig hagyhatnák a büdös francba volt már rá példa lövés1 ...
Szóval várunk nyálat csorgatunk és remélhetőleg hamarosan érkezik. (legalább egy szép minőségű trailer.)

Újabb lámer video :D Concept artok viszont gyönyörűek :) Mivel a kiadó mostmár folyamatosan figyeli a fejlesztéseket szvsz késés nélkül tartani tudják a 2008 Q1-et.

TombRaider 1 és 2 között is pont 1 év fejlesztés volt :)

zsír! bár a fordításom 1-2 helyen nem annyira magyaros :D csak hirtelen fordítottam le a levelet... majd lehet írok valami szebbet, vagy végülis jó ígyis... :D

én is ilyet akarok :cry: :)
Nagyon jó lett gratula, a szöveg is stb. is minden jó na. :D Két hét múlva remélem már lesz demó :D

dezodor: néhány helyen én is belenyúltam kicsit de szerintem jó ez a szöveg.
Ez nem egy ilyen nagy összefoglaló oldal lesz csak egy infosite, ahol meg lehet tudni, mit hol érdemes keresni a játékkal kapcsolatban.

fegyverek? titok
szörnyek? zombik, meg egyéb... többet nem tudok
autók? igen (bár gondolom a régieket rakják bele, csak szebb textúrával... de azér jó lenne egy busz is :D felvenném vele a zombikat a városba, azt vinném őket dolgozni agropormba)

Elszöszmötölök vele, ha látom, hogy van értelme...
Az igazság az, hogy ilyen munkákhoz már egy érintőképernyő kéne, amin mintegy "ceruzával" is tudok dolgozni és nem lell az egérrel bajlódnom. De ettől még messze állok...

Na elmegyek 1 hétre egyből új mod készülődik :D jó lett a szövgeg először néztem mondom ez most az eredeti kiegészítő behelentése vagy mi? :D Remélem maga a mod is ilyen jó lesz ;)

Vissza
Top Alul