Infok

hát lehetett volna Mmo féle is egy nagy zóna és játékosok mindenütt. Node maradjon a jól megszokott csihi-puhi :roll:
de igen én kise próbáltam mert mindig azt hallom hogy fosi :D

Na ennek már legalább a minősége jó. Nekem teccik, mármint a helyszín az nagyon, a rambózás kevésbé, de hát istenem, a játék az játék :D

A helyszín már kezd uncsi lenni, amúgy jó videó eljen . Kicsit lehetett volna hosszabb is :) .

Mostmár számozom a videókat, ahogy kijönnek sorrendben, hogy tudjam (pár év múlva is, amikor még minidig a kiadásra várunk :D gurul1 :oops: <:D> ), hogy melyik volt a legelső videó a gameről, nemúgy minta S.T.A.L.K.E.R. SoC-é, mai napig se sikerült megtalálni... <:D>

No enyhén offolva DE:
Tudom, hogy mindenki viccel ezzel a kiadás dologal de szörnyen idegesít. :roll: A hülye kérdések kezdve a "hol játszódik?"-tól a "Minek a Dx10?"-ig. Meg a "majd 800 év mulva de szép game lesz". Tessék szépen türelmesen várni és az idióta kérdéseket + vicceket magatokban tartani.
(Tibi ez most nem neked szól, te voltál, "az utolsó szalmaszál" :D)

ahh zsir, úgy látom megcsinálták a bányát is... amiről pár stalker beszél a táborban, hogy ott dolgoztak anno... bár lehet ez a pálya is kész volt rég :D

ja lehet hogy mr rég készen van ezen nem is lepődnék meg régen volt már rá idejük :lol:

Jól néznek ki az új képek, ezt meg látni akarom majd a játékban is élőben:

clearsky_3.jpg

Conceptart kiderül majd hogy nem tudják majd megcsinálni aztán parlagon marad lol2

látom lesz 1 kis városka is, vagy falu inkább... de hangulatos lesz. remélem a dedszitit is hozzánk vágják :D

Srácok! Nektek nincs olyan érzésetek, mint a SoC-nál, hogy ott is szórták az elején a concepte-ket meg a videókat aztán mi lett belöle ? Nekem nagyon olyan érzésem van :?

nemtom, majd kiderül :D nekem már az is jó, ha lesz 1-2 új pálya, meg a régieket átalakítják, meg ilyesmis...

Nem tudom én most a development time -ra gondoltam mer' megint nem akarok annyit várni mint az előzőnél tudom sok minden készen van de akkor is....

Ha belegondolunk az eredeti stalker is egy kolosszális koncept art-ként indult, de mire kijött, ez rengeteget módosult. Szerintem itt is így lesz, de nagyot már nem csalódhatunk...

szntem azért merték kijelenteni a kb 9-10hónapos fejlesztési időt, mert a pályák nagy része készen áll, csak át kell dizájnolni... textúrák is megvannak, tereptárgyak is, csak level editroba be kell dobálni, aztán mehet a teszt... :D najó, ennél azért picib bonyolultabb gondolom :F

Ismét csak idézném magam vagy ctrl+v-zem amit lent irtam?
dezodor jól látja a helyzetet. A hat év alatt az engine grafikai revolúción ment végbe(pedig mindig jól nézett ki ahhoz képest és a régi oblivion lost graf. még ma is elmegy) de mostmár ez megvan. KÉpzeljátek el, hogy sokáig csináltok egy torta receptet emiatt a torta nem lesz annyira jó. De aztán a következőre megvan a recept sokkal kevesebb idő alatt kész lesz és sokkal finomabb is lesz.
(POWNED!!! #B )
(efoglalhatom ezt a számjlit? :D)

optimista vagyok na reménykedjünk ebben majd később minden kiderül. (de hat éves felesztés semmiképp nem lesz mert #B )

Vissza
Top Alul