Infok

hát az igaz hogy E3 alatt mindenki villantani akar de azért szerintem a GSC arcok ilyet nem tennének. És tényleg megjelenésig még annyi idő van képzeld el Márciusban adták ki és most Juliusban már van valami E3-mon azért ennyi idő alatt a patchek miegymás mellett csoda, hogy valamit tudtak változtatni mert változtattak...

Egyet kell értsek, az tuti script, de ez nem baj, ha feltételezzük, hogy az egy küldetés. Hogy egy példát hozzak (bár ez épp nem küldetés), a sima stalkerben is mindig vannak a bárban, nem? Na az nem script? Valahol muszály azt alkalmazni. Az persze zavaró, hogy ha elkezd bonyolódni a szituáció, ugyanolyan agyatlanokká válnak az ellenfelek. Öcsém veti mindig a szemembre, hogyha elfogy a lőszerem, csak átfutok az emberek között (ez persze nem mindig jön be) és máris megmenekültem, mert mire bepozicionálják magukat, én már huss...

én nem mondtam hogy nem változtattak :D én is reménykedem, ahogy ti :)

Az E3-on a Half-Life-t is amikor bemutatták elájult mindenki, aztán ellopták a Valve szerveréről a cuccokat és kiderült hogy scriptelt videó volt az egész. Szóval ennyi erővel lehet ez is az. Mind1, úgyis qrva sokára fog kijönni.......

és a stalekrből is sok minden rengeteg minden ki lett szedve mégis nagyon faja játék lett. itt beigértek megint mindent mostmár nem hiszem hogy csalódunk bennük.

Megvette a 3D Realms a STALKER jogait, úgyhogy a release date: "When it's done!" - mondta George Broussard. ÁÁÁÁÁÁÁ, felakasztanám magam amúgy.... :D

ez viccnek is rosssz volt :F

amúgy kb 90% hogy jövő nyárig kijön... anton mesélte, hogy van nekik kb 30 pálya készen... szal már csak át kell dizájnolni, az meg nem olyan sok idő, mintha újból kéne 0-ról indulni... szal nem aggódom.

Azért azt vegyük figyelembe: itt nem egy új játék készül, ez egy kiegészítés. A java már készen van, ha az egész munkát nézzük az alapoktól.

EMBEREK! Mindenki indítson New Game-et és nézze meg az intrót! Aztán lépjetek ki ide vissza a fórumra. Na kit láttatok? Egy embert aki cipeli Strelokot. Az ki? Hát persze hogy mi a Clear Sky.ban! Mert ugye minden kiderül Strelok-ról és a jáétk végén eljutunk a Cordon-hoz. :D :P

remélem itt lesz 2008 elejére mondjuk a stalker megjelenése idejében (3.23.)

most ezt az épületharcot fogjuk nézni pár hónapig :D ( :cry: )

Kicsit hasonlítanak a küldik egy MoH-ra meg CoD-ra, ahogy írtátok korábban a Clear Sky alakulatnak mi is a tagja leszünk... Remélem nem fog elveszni a korábi Stalker hangulat, és kapunk egy tipikus agyonnyűtt háborús játékot. De lehet, hogy tévedek lol2

biztos hogy tévedsz már hogy a bitchbe csinálnák cod és Moh katonásra. Feltételezés is idióta... :| Egyébként meg csatlakozhatunk klánokhóz szóval nem biztos, hogy a Clear Sky csport tagjai lsezünk csak az biztos hogy vannak és hogy azért ez a cim nem pedig azért mert szép az ég.... lol2

Remélem a multira is tesznek már valamit mert a mostani nem az igazi már mint ugy hogy nem sokan tolják remélem jobb lesz :idea: :idea:

Vissza
Top Alul