Infok

Na nézem a Battle Royale-t örülök, hogy addig nem volt semmi. De örülnék ha lenne :)

dezodor:
a legelső kép (ancient tunnels) az swamp(volt róla ey panorámakép valahol onnan tudom!)
Gatyamatyi:
Igazad van...Help the Clear Sky squad, és nem olyan rossza a minősége jól lehet látni!
pYura:
Minden ilyen bemutató muviban fullgyökér emberkék játszanak ergó kell a csít(alapból hülyén jönne ki hogy nagy dumálás közben megha a csóka...meg figyeld az egérmozgást...olyan darabos mintha konzolon játszana szutyok kontrollerrel!)...meg főleg a németek, náluk szinte nincs is fps mert mindet betiltották :lol:

Más:
Jól látom hogy az új pályák mind földalattiak lesznek? Fúj...útálom az ilyen szűk pályákat....nem vagyok klausztrofóbiás, de én szép tágas pályákat szeretnék látni nem ilyen doom3 szerű szűk sötét xart...

Egy kis hülyeség:
Ha gonoszkodni akarok azért Clear Sky mert annak a rövidítése cs....tehát counter-strike sztájlos lesz a gama :D :D :D

Nem cask ujak lesznek inkább ugy fogalmaznék hogy mostmár olyanok is lesznek azért nagyrészben megmarad a "surface tension"

en nem vartam tobbet.nekem jonak tunik az uj jatekmenet bar stalker is joval jobbnak tunt megjelenes elott remelem most nem igy lesz

hát stalkerben mindent bejelnetettek ami végül nem került be szóval egyenlőre itt ezzel nem lesz gond. Márészről mostmár kiforott engine van a kezükben sokkal könnyebb lesz megalkotni amit akarnak...

Ehh micsoda hír! (sorry, hogy csak most nyaraltam megint...)

Én örülök a dolognak, mármint hogy van folytatás, mert több van ebben a témában, mint amit elsőre kijácottak a fejlesztők.

Persze ha az ígéreteknek megint csak a fele igaz, már akkor is jól jártunk.

Néztem a videót, ezek szerint lesznek bennt darálások is, remélem valami nehezbb fegyvert is kapunk.

szntem végre belerakják a dark escape-t:
prequeal_art.jpg

ez olyan völgyes, meg vasúti átkelős...

ez nem uj már rég bevan linkelve...
szerintem meg csak én vagyok optimista mert régen nem vártam a stalkert ezért lemaradtam a sok "WTF kimarad?" dologból de szerintem meg minden visszakerül jEEE! :D

nem, már irtam egy Clear Sky nevű csoport fog bejutni a zóna legmélyebb bugyraiba amit irt az oldal is. A videóban látni, hogy "Hep the Clear Sky quad" és mivel az csoport és a promóban is említ egy csoportot és a címe Clear Sky ezért összetettem. Elmés nem? :)

Ahogy néztem a videót, eléggé le van scriptelve az egész, mármint az elején a falnál lévők egész biztos, meg akik fenntről lőnek azok is. Azok,akik meg lenn vannak ugyan olyan hülyék mint a sima stalkerben, ide-oda oldalaznak mint a rákok miközben agyonlövik őket, ahelyett hogy az oszlopokat fedezéknek használnák :?

még se béta se alpha jővő év első fele mond valmait? szerencse hogy jött már valami és látszik, hogy a grafikai motor már most szebb lett? és egyébként nem script azt szerinted igy mutogatnák? :P

Csak olvastam egy hsz-t ahhol következtetéseket vontak le a videó alapján... egyébként meg, ez E3 mindenki kapkod az utolsó percig és sokszor nyúlnak titokban scriptekhez... erről üvöltött, hogy az.

Vissza
Top Alul