In game képek (kép galéria)

oszt 1 hónappal ezelőtt még nem volt meg a játék szla ez nekem új... jameg képet sem tettetek fel..

Íme a legendás oázis:
ss_nagy_j_nos_02-15-10_19-54-13__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az oázis szíve:
ss_nagy_j_nos_02-15-10_19-54-21__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Leírás:
ss_nagy_j_nos_02-15-10_19-55-08__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Blackacehun: Az uav jupiterben, a map bal felső sarkában van. Egy völgyszerűségben.

Blackacehun":28ib5a3i mondta:
Jim: egy mapképet küldhetnél hogy ez hol a fenében van. THX

ilyen temető környéken van , tudod a tudósoktól kaptál egy küldit , hogy méréseket kell végezni , ezen a helyen zobmiktól kell megvédeni a stalkereket.

Már elnézést kérek de EZ lenne a fullgrafika?Qva ocsmányul néz ki már ne is haragudjon meg senki.Istenemre mondom a CS szebb volt ennél..

Module":1faqs6tc mondta:
Már elnézést kérek de EZ lenne a fullgrafika?Qva ocsmányul néz ki már ne is haragudjon meg senki.Istenemre mondom a CS szebb volt ennél..

én dx9-ben játszom mindent maxra téve , és jobban megy mint a cs , és grafikailag is ugyanaz , megvannak a reggeli/esti féypásznák , nekem egyedül a nád nem tetszik , h nagyon közelről nézed akkor az tényleg undorító .

xrengine201002161127384.jpg

ez nálatok is ilyen ? mer haver mutatta , de nálam ilyen nem vol sosem...

Ez itt nagyon szép, meg tetszik hogy ha belelövök, forog ott a plafonon, de kezd idegesíteni, hogy
nem bírom lebányászni onnan. Helyszín: Zaton, a leégett tanyától délre lévő földalatti barlang.
QENBX0tvAwINVgofRAVR

Na jó, nem sikerült értelmesen beszúrnom a képet. Erre sem ártana egy ötlet.

Énnekem is volt ilyen, vagy sotival lőttem az egyik felét többször is, vagy késsel szedtem le, de úgy is sikerült hogy ugrás közben F et nyomtam folyamatosan és felvette.

A képhez pedig direkt linket kell berakni. Ha azt raktad be akkor nem tudom mi baja.

Ugráltam vagy tíz percig, már sikerült a fejemmel megérintenem, akkor pedig feljebb repült :D de fel nem vette...
Aztán Gorza-val lőttem bele egy tárat, attól belelebegett a falba. Amúgy direktlinket raktam. Nem értem én ezt.

Feltettem az XP-s DX10-et de nem látok erre vonatkozólag állítási lehetőséget.Ez az XP miatt van?A CS-be lehetett állitani.Thx

Blackacehun:
Akkor ott voltál lent, mint én az előbb, nem jöttél rá, hogy lehetne leszedni az artifacteket a magasból?:D

RENIgade
Menj bele az anomáliába, de épp hogy csak érintsd meg, menj onnan "aktivizálódik"? és kidobja az artit :D

Vissza
Top Alul