Igyunk !

szilva, köret, cseresznye,
éljen a haza, egészségünkre!

nem nagyon szeretem a pálinkát, de inkább azt iszok mint sört!
tegnap irdatlan vihat volt nállunk, (de ahogy a tényekben hallom nállatok is) na nem ez a lényeg hanem az hogy találtam a szobámban egy fél üveg dugi Absinthot :evil: és megittam a barátnőm társaságában spoiler:(KönigsTigernek:) aki már nem a Zsani xd a vége az lett hogy feküdtünk a sétány közepé és bámultuk az eget, majd beszöktünk az uszodába (ami persze zárva volt) egy kis éjjeli fürdőzésre...

Ki kellet volna írni a topic-ra,hogy 18 éven felülieknek! :D
Nehogy valami kissrácot bűnbe vigyünk! :D

Csiga07":kn7lskbt mondta:
Ki kellet volna írni a topic-ra,hogy 18 éven felülieknek! :D
Nehogy valami kissrácot bűnbe vigyünk! :D

majd bekerülnek a detoxba aztán ott aztmondják ,hogy fen találtam a "receptet" egy fórumon (mellesleg a mostani fiatalság jobban bírja az alkoholt , meg inkább xart veszenek olcsóé , ilyen kannás fost hogy gőzölög benne a fagyálló :D

Vagy bekerülnek valami vetélkedőbe és megnyerik a főnyereményt az utolsó kérdés megválaszolásával :D
c7b40bc02d992213b7123f53bdae5cc576615779_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hannibal! miaz h nem Zsani? mi lett vele????? lol2 :cry: :cry: :cry: most akkor ki fog irogatni a forumba????? lol2 lol2 lol2 lol2

jha hogy akkor Hannibal King "fiókját" 2-en is hasznáják :D

1)Véleményetek szerint,szabad e meggyalázni a száraz vörösbort a kólák bármelyikével????
2) Tessék kipróbálni-de csak módjával,mert nagyot üt-a "KOMPÓT" nevű bódító hatású keveréket! Összetevői : 2 rész 100%-os,de legalábbis tömény,rostos baracklé+ 1 rész lengyel vodka. Mnyammm! Szmörtyillá!

jim67":n3xzojd9 mondta:
jha hogy akkor Hannibal King "fiókját" 2-en is hasznáják :D
LOL vazze azé no ez nem volt szép, de inkább qssolok mielőtt itt kiteregetem a magánéletem xd

szabad ha a bor nem minőségi, de a minősigi borokat csak tisztán
Ahogy Endre(haver) pólóján is irja mondta:
A Bort tisztán a sört meg piszkosul szeretem!!

tengeralattjárót ittatok má r (Kupica rumot elsüllyesztesz barnasörben) nagyon ütős cucc xd

van itthon guinness akkor mar csak rum kell

Hannibal a maganeletrol meg igazan csak itt lehet ebbe a topikba :D :D

Ajjajaj! Még az a "rum a sörbe" ! Vannak emlékeim a felsőfokú oktatás időszakából.......

Belgiumban sok sört megkostoltam.Nagyon széles a választék.Volt ami isteni volt,volt olyan amit csak udvariasságból ittam meg.Nekem a gyümölcs-sőr nem jön be.

groby uzletlancot aki ismeri az terjen be oda es vegyen citromos gyombersort :D :D igaz h alkohol mentes de nagyon finom mindenki probalja ki. van sima is de a citromos jobb sztem.

Vissza
Top Alul