Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Amikor kitört Izlandon a kimondhatatlan nevű vulkán, akkor is latolgatták hogy hmmm most idén elmarad a nyár a sok hamu miatt, ami a légkörbe került. Szóval én nem tartok különösebben ettől a dologtól. Ha meg mégis bejön, legalább nem lesz annyi aszálykár a mező- és erdőgazdaságban, mint a tavalyi évben.
Nálam a rigók-amúgy szerintem "rigolyok"-megtámadták a meggyfámat,és a kis csőrükkel a termést vágják,ütik,de meg nem nagyon eszik. Azt hiszik a kis bolondok,hogy cseresznye,és amikor rájönnek,hogy savanyú,otthagyják....
Mivel több hasznuk van-amúgy-mint káruk,nem bántom őket,de meg egyébiránt is,ugye az ég madarai ők....Nem tudnám őket bántani. Mint ahogyan semmiféle arccal rendelkező élőlényt..
Gyermekem! Hát te nem olvasod az igéimet facebook-on?!
Tisztelettel megkérném azokat a humbákfalvi lakosokat, akik az árvízvédelmi munkálatokban segítenek, hogy figyeljenek oda, hogy a napi 18 liter fröccs után a töltés melyik oldalára hugyoznak, mert így az árhullám könnyebben mérséklődik.
Dicsértessék!
Zombi: Olyan madárkát láttál már amelyik 4-5 másodpercig egyhelyben lebeg, gyakorlatilag mint egy
kolibri? Nálam 2 hete jelent meg, még nem tudtam azonosítani, mert nagyon gyorsan repül, jön-lebeg-
eltûnik. Mindenesetre örülök, hogy "magyar" madár is képes erre