Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Remélem, fehér karácsonyunk lesz.
Bár időjósék szerint nem, de most tévedjenek, ne máskor :D

Szerintetek lesz még tél?
Ezt a virágzó mogyoróbarkát ma fényképeztem egy helyi erdőben, kb. másfél hónappal hamarabb virágzik:
fnykp0595.jpg

itt ma esett a hó és elég hideg kezd lenni, remélem nem tart sokáig. Én azt várom mikor lesz már tavasz. De gondolom mivel a nyár is sokáig kitartott lehet még lesz februárban is kemény minusz.

kemény tél lesz a következő héten , én egyik ismerőstől azt hallom ,hogy -27 is lehet.... és hó is a hét végére NAGYON sok. tán a 2009-2010-es télen leesett mennyiséget..... Valaki pedig az 1987-es telet vízionálja ellőre...

http://www.idokep.hu/hirek/bezoldult-moszkvaban-az-eg

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gDLCmZs5dr8?version=3&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gDLCmZs5dr8?version=3&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Félelmetes...

Also, a kérdéses időpontban az ország területe felett-a radar-kompozit kép jelzése szerint legalábbis- egy dél pesti középponttal,megközelítőleg 60 km-es rádiusszal egy teljesen szabályos kör alakú úgy 5-6 km szélességű felhőképződmény jelent meg,majd kb. 3 perc múltán szétoszlott.
A jelenség az állandó időgyorsítás miatt csak töredék ideig észlelhető volt,és mint ilyen,határozottan robbanásszerű jelleget öltött.
A létrejött felhőperemek belseje a számítógép által sárgára és közép narancs árnyalatúra voltak kiszínezve,és több, ívelt sávra bomolva enyésztek el...
A kérdés most az,hogy ez számítógéphiba, esetleg " angyalt" érzékelt a radar,vagy ténylegesen megjelenő,ritka meteorológiai jelenség? (Esetleg emberkéz által okozott dolog???)
Erről mi a meglátásotok?
Sajnos a képet nem tudtam elmenteni,nem értek hozzá,feltételezem nem is lehet.Ha valamelyikőtök azonban ismeri e módszert,kérem engem s okosítson ki,hogyan lehet..)

Érdekes. De szerintem ez egy számítógépes hiba lesz vagy talán felrobbant ott az a környék. :D Viccet félretéve én maximum egy deformált kört tudok elképzelni nem egyenletes szélekkel, ilyet nem igazán. Kár, hogy nem láttam, épp túrázni voltam. Magason is, meg néztem is az eget, de ezt nem láttam..

Képlementésre pedig ott a PrintScreen gomb, majd a Paint program amivel körültudod vágni a vágólapról beillesztett kép szükséges részét és eltudod menteni. :)

Hmm ... valóban jó lenne látni mert bármennyire is próbálta zombimorzsi érzékletesen leírni, azért mindenki fejében másként jelenik ez meg. Valamelyik agysebész esetleg ki tudja a neten nyomozni biztos vannak tárolt képek, képsorok. Eszembe jutott az egyik "összeesküvés-elmélet" is de látatlanba nem azonosítanám azzal a jelenséget.
Személyes meglátásom szerint az időjárás manipulálás létező dolog és kishazánk felett szerintem szoktak gyakorolni de ismétlem, hogy ez az ÉN VÉLEMÉNYEM. (érdekes hogy mindig valami fagy, meg jégverés avagy özönvíz vágja tönkre a termést szinte évről évre nem ?).

Lehet hogy VinoBob.nak van igaza, a Függetlenség napjában is egy kerek felhő mögül jött ki az ufó. :D

Enigma-108":1nnci4f9 mondta:
Személyes meglátásom szerint az időjárás manipulálás létező dolog és kishazánk felett szerintem szoktak gyakorolni de ismétlem, hogy ez az ÉN VÉLEMÉNYEM. (érdekes hogy mindig valami fagy, meg jégverés avagy özönvíz vágja tönkre a termést szinte évről évre nem ?).

Van benne valami... persze azonnal ráfogja mindeki a klímaváltozásra.

Lehet hogy írtátok már, de guglizatok rá arra hogy HAARP
Konspirációs aranybánya :)
Valahol olvastam hogy valaki talált egy ilyen HAARP állomást guglimappon és amint megosztotta másokkal a felfedezését, a területet elhomályosították :) lehet hogy megint kísérleteztek épp csak elfejeltettek szólni a MET-nek hogy tartsanak egy „karbantartást” a honlapon fogatlan

lazán kapcsolódik de:
http://www.carloslabs.com/projects/2007 ... dZero.html
ezzel virtuálisan lehet „időjárást” befolyásolni és szép (gomba)felhőket generálni a térképre :)

Vissza
Top Alul