Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Kiscsilllag! IGEN!

Barin! Az egy hét rendkívüli szünet azt jelenti,egy héttel hosszabb lészen a suli is! Sajnos!

ez igy van egyebkent :D :D nekunk egy hettel kiakartak tolni meg 7ikben az evunket mert a kornyezetismeret(dekuvahosszuszo) tanarunk nem akart minket lezarni :D

Kivéve nálunk :D Behúzzák a tanárok, hogy márpedig mi voltunk sulinba és annyi. A tanárok jobban várják a nyáriszünetet mint mi :D

csak egy gond van, nekik a nyari szunet nem akkor kezdodik mint amikor nektek, ok meg bent lesznek hetekig h mindent elintezzenek

Tudom, de ez engem hol izgat? :D Nekik az a lényeg hogy ne kelljen a sok hülyegyerekkel évődni :)

Na már megint elkezdett esni.( Az éjszakai esõt már nem is számolom). Elõtte beetetésnek
3 egész percig sütött a nap.

itt is esik , de meleg vót , e meg valami zivatar féle (remélem )

30642_1384923037044_1651068755_30859179_5938797_n.jpg

kilyukadt :D

Ennél már csak az szebb,mikor a lyukon át a nap fénye,mint kard,fúródik a földbe.

Olyan szar idő volt egész nap, mint az esőerdőben.Vagy az eső esett, vagy pedig ilyen elviselhetetlen fejfájdító és punnyadt meleg volt.És néha néha olyan erővel kisütött a nap, hogy leperzselte az ember karjáról a szőrt.Nem élnékj a trópusokon.

Hát igen, ott suli sincs, az idő is jó.Kész aranyéleted van... :)

bizony :) víz sem volt itt, csak ott ahol a sulim van :D

Ma reggel ragyogó napsütés, 13 C fok indulónak, és olyat hallok, amit 2 hete nem: reggeli madárcsicsergést.

Itt is szép napsütés van..madárcsicsergést csak éjjel hallok mert csak akkor van csend :)

Apa is füvet nyír :) kezd idegesíteni a hang :D

Fûnyírás majd holnap, addig még száradjon a föld. Nálunk is mind a 3 szomszéd nyírta 3 különbözõ
idõben, hogy jól halljuk, ám holnap jövök én
. :)

Vissza
Top Alul