Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Nőt a riasztási terület
1021915451Snap176_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

yj15ge5bhyklnhhc.jpg

Olyan sokan vannak fönt a magyar időjárás-előrejelző oldalakon,hogy be sem tölti a lapot !

itt dörög fúj a szél ,egyszer már majdnem megáztam 25km-el arrébb , de aztán kocsiba ültünk , és megelőztem a frontot .

Itt is nagy vaihar van fúj a szél is és esik az eső meg dörög és villámlik úgy hogy inkább ki is húzom a gépem nem akarom hogy belecsapjon a villám

jha az ország keleti felében relatíve kánikula van , nálunk most 26 :D , villámlik dörög , de ha lehúzom a redőnyömet akkor nem látom , áramszünet errefele ritka mint a fehér holló , szal a gép mehet .

Én becsuktam a zsalukat,ajtót,ablakot,számitógép kikapcs,de végül is nem volt rá szükség.
Egy kis szél,eső,aztán kész.Azt hittem,nagyobb vihar lesz.
De nem bánom,hogy nem lett.

még lehet, van itt utánpótáls , de úgy néztem az előrejelzést , hogy nem lessz olyan meleg jövő héten mint most volt 8)

ott meg leégés terhe melett , én az utóbbi napokat , a hétvégi házban töltöttem , stabil 28 fok volt odabent klíma nélkül

28?az még elviselhető.
Az éjjelek voltak nehezek.Én általában lerakom a fejem és alszom,de most sokszor felébredtem.

30 fok alatt lenne akkor jobb lenne , augusztusban olyan idő lessz ,hogy pont jó .

Vissza
Top Alul