Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nagy tévedések sorozata ez! Azért ,mert egyik sem igaz,csupa feltételezés. VALÓJÁBAN CHUCK NORRIS IZOMFESZÜLÉSÉT LÁTTÁTOK!
Itt,pedig akkor amikor ez történt,még bébi volt,de azóta is itt kering,úgyhogy retteghetünk!
A szenem és a tűzifám még kb. április közepéig gazdagon kitart. A Dávid-féle naptár szerint-ha lehet hinni benne-akkor még negyedik hónap elejére komoly hidegeket és-horribile dictu-még havazást is mond!
"ördögi időjárás van" mondta egy öreg asszony a buszmegállóban, szerintem nem.
ördög a pokolban van és ott tűz forró minden.
Isten és a menny pedig fent van, mint tudjuk 8000m nél már rohadtul hideg van. :twisted: :twisted: :twisted:
Nincs okunk panaszkodni, a németeknél meg szakad a hó és óriási káoszt okoz a közlekedésben, ma mutatták az rtl-en.
Dávid naptáram nekem is volt, de nem igazán jöttek be a jóslatai.
A szenem és a tűzifám még kb. április közepéig gazdagon kitart. A Dávid-féle naptár szerint-ha lehet hinni benne-akkor még negyedik hónap elejére komoly hidegeket és-horribile dictu-még havazást is mond!
Nálunk most megy el a 3. autó tüzifa, még kb 1-1,5 köbméter van belőle. Szenet nem használunk. Eddig minden télem 4 autó fát (egy kocsi az 5 köbméternyi fát jelent) tüzeltünk el - árban ugyanott van, mintha gázzal fűtenénk, csak éppen azzal nem lehetne így felfűteni a házunkat. Reménykedem, hogy nem kell még egy autóval rendelni. Most novemberbe üzemeltük be az új kazánt, mert a régi (sajátkezűleg gyártott) 20 év után megadta magát. A "mesterember" ismerősünk aki beszerelte azt mondta, hogy ezzel majd lehet spórolni, mert kisebb a tűztere, meg jobb a víztartály kialakítása is. (Körbeöleli a tűzteret.) Egyenlőre nem igazán lehet észrevenni... Mindenesetre nem a legjobb a helyzet, mert hagytuk kint állni a fát aztán behordtam ugyan januárban, de azóta még nem igazán száradt ki. Most meg nem ad olyan meleget. :?
Jelenleg - 6 C°-ot mutat a hőmérő az ajtóban (!). Bár tény, hogy napközben sütött a Nap, de nem volt meleg ahogyan odakint rendeztem az udvart. Még melegebbet még!
Ma reggel kinézek és havas minden, kb 1,5 cm. Itt Veszprémben -8 C, ezért úgy tünik megmarad.
Tudtam én,hogy még nem kell elrakni a télikabátomat
Remélem 15.-ére jó idõ lesz, mert nem akarok másfél órát ilyen idõben eltölteni a koszorúzáson.