Idézetek

ColdBlood

New Member
Csatlakozás
2010.06.23.
Üzenetek
589
Reakció pontszám
0
Üdv Stalkerek!
Ebbe a topikba várjuk a kedvenc idézeteiket, amit aztán ki is lehet vesézni. Kinek miért tetszik, kinek mit jelent...
Akkor meg is kezdem a sort pár idézettel:

A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot.
- Albert Einstein -

Ez az aláírásom is itt a fórumon, Einstein bácsinak nagyon jó idézetei vannak még :) mind nagy igazság tartalommal.

Sohasem késő feltenni magunknak a következő kérdést: vajon készen állok rá, hogy megváltoztassam az életemet, és én magam is megváltozzam? Nem számít, mennyi idősek vagyunk, és mi minden történt már életünkben; teljesen megújulhatunk.
- Elif Safak -

A hölgy egy török írónő, ez meg egy tetszetős motivációs idézet tőle.

Ne tedd meg azt a szívességet ennek a mocsok világnak, hogy rosszul érzed magadat benne!
-Beke Kata-

Ehhez meg nem kellenek szavak :D

Remélem lesz érdeklődés a topik iránt.
Peace!

Itt van pár ami tetszett, facebook-on is ezek a kedvenceim:
A legvéresebb háborúkat nem fegyverekkel, hanem az emberi gonoszsággal vívják. Sokkal hamarabb felgyógyulunk bármilyen sérülésből, mint a szavakkal ejtett sebekből a szívünkben.

The only hope you have is to accept the fact that you're already dead. The sooner you accept that, the sooner you'll be able to function as a soldier is supposed to function: without mercy, without compassion, without remorse. All war depends upon it./Csak akkor van remény ha elfogadod hogy halott vagy. És minél előbb elfogadod ezt, annál előbb tudsz úgy működni ahogy egy igazi katonának kell.
Kegyelem, lelkifurdalás együttérzés nélkül. Minden háború ezen múlik.
/Ronald Spiers

Aki fegyvert fog egy másik emberre, az fél.Minél több fegyvert vet be, minél magasabb falakat emel, minél rafináltabban kínoz, annál jobban leplezi le tehetetlenségét.

A mennyország is szép, de a pokolban több az ismerős.

Aki idézetet ír az használja a Quote gombot, mint ahogy lejjebb látható. Így jobban látszik.

Egy ismert magyar bankár bölcsessége:
Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90 százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová mondjuk nekik.

Az idézet Frei Tamás: Bankár című regényében található. Aki többet akar megtudni arról, hogy hogyan is zajlanak az életünket alakító dolgok a háttérben, annak érdemes elolvasni a könyvet.

A Doktor House-ból néhány idézet:

Ha nem tudod, hogyan kell hazudni, azt sem tudod, hogy mikor hazudnak neked.

A rossz hír gyorsan terjed, míg a jót sosem siettetik.

Az ember képes jót cselekedni, de az ösztönei közel sem jók. Vagy Isten nem létezik, vagy elképzelhetetlenül kegyetlen.

Sosem aggódom a jövőért. Mindig túl korán eljön.

A történelem arra tanít meg bennünket, hogy az emberiség semmit sem tanul a történelemből.
- Albert Einstein -

"Berlint a nyugat heréjének tartom. Ha azt akarom,hogy a nyugat ordítson,hát szorítok rajta..."

/Nyikita Hruscsov/

"Aki szörnyetegekkel harcol, ügyeljen, nehogy közben szörnyeteggé váljék. És ha sokáig nézel a mélységbe, a mélység is visszatekint rád."
/F. Nietzsche/

...és közben eltűnődtem ez előttem szóló nicknév-választásán :roll:

Még egy hollywoodi producer sem ment tönkre azért, mert alábecsülte a közönség színvonalát.

" Mily szörnyű a Tudás, ha nincs hasznára a birtokosának !" ( Louis Cyphre mondta Harry Angelnek az Angyalszív c. filmben)

Egy dolog ismerni az Utat.... és egy másik járni rajta !
A Remény az emberi önáltatás kvintesszenciája, mely egyszerre tud a legerősebb oldalatok és a leggyengébb pontotok lenni.
( Az Építész a Mátrix 2-ik részében.)

A jó megitélés tapasztalaton alapul.... az meg sok hibás döntésen. :( :D ,
Jason Statham: A Mestergyilkos

Tudtad? .....Tudtam! ...... Csak nem sejtettem! 8)
Silvester Stalone : Oscar

Van 1-2 új idézet, amit szeretek:
Az edzés 8 szabálya:
Work it, Make it, Do it, Mix it, Harder, Better, Faster, Stronger.
A legfontosabb: Soha ne add fel! Akárhányszor esel el, mindig állj fel, és mondd, Tovább! Még egyszer! Még egyszer! Keményebben, többet, jobban! Így születnek a győztesek!
\Én\

He is descended from giants.
His father Loki, God of fire, is the sworn blood
brother to Odin himself.
He is the bringer of the valiant dead, from the battlefield, to Valhalla!
\Manowar-Sleipnir\

Jegyezd meg, egy energiaital sem ad szárnyakat, csak a húzódzkodás!
\Gyúróspólók.hu\

I move weight like a freight truck, build the muscle
You can't escape your fate, we ain't scared to tussle
I put the pressure on your offense, you can't advance
I'm a pro, hit the bench, bro, you had your chance
\Nathaniel Dawkins-Bring it on\

A Doktor House-ban hallottam (3. évad 12. rész), nálam ütött:
Az ember képes jót cselekedni, de az ösztönei közel sem jók. Vagy Isten nem létezik, vagy elképzelhetetlenül kegyetlen.

Tárgyilagosan szemlélve a dolgot, sohasem láttam még ragyogóbb, magányosabb, kiegyensúlyozottabb őrült elmét, mint a sajátom.
- Vladimir Nabokov -

Amit a közönség kifogásol, azt műveld: az vagy Te.
- Jean Cocteau -

Bár üti egymást a kettő, de mégis igazak!

Nincsen bennem semmi eredeti. Az életem során megismert emberek közös erőfeszítése vagyok.
- Chuck Palahniuk -

Vissza
Top Alul