Hitman (2007)

Tibi

New Member
Csatlakozás
2006.11.22.
Üzenetek
8,544
Reakció pontszám
0
Hely
Vasbogdány
Webhely
www.stalker-fan.extra.hu
Hitman - A bérgyilkos

hitman_movie.jpg

IMDb link: http://www.imdb.com/title/tt0465494/

PORT.hu link: http://port.hu/hitman_-_a_bergyilko...=70403&i_city_id=&i_county_id=-1&i_topic_id=0

Első nekifutásra nem teljesen értettem a történetet, másodjára már összeállt. Amúgy a magyar verzió meg van vágva, egy-két durvább részt kivettek belőle.

6/10

Hááát, mint már mondtam, sokkal nagyobb kedvem lenne, egy Hitman 5-öt játszani, mint mégegyszer megnézni a filmet.
Elég érdekes volt, amikor vett (vagy kicserélte) egy ruhát, és aztán valahogy előkerült egy ninja kard. lol2

Felsorakozott, az "egyszermegnézemdetöbbetsose" listámra

4/10

Az tényleg hülyén jött ki amikor a vasúti (vagy metró?) kocsiban előkaptak a hátukról két kardot aztán elkezdtek vívni... :roll: De a téma az tetszett.

nekem tetszett egyszer nézhető többször nem , mkor lugrik az erkélyen a kölkök meg ott tolják a hitmant , na az a jelent jópofa volt , mellesleg a játék-hoz aniy köze van ,hogy az elején megszületik , aztán a kiképzés meg stb , de a főszereplő sem hasonlít hitmanre anniyra (lett volna inkább win disel :D )

Én nem játszottam a Hitman 1-el, ott lehet valami amit nem tudok, de tudtommal egy rendőrcsávóról klónozták a sok kis emberkét, és a kiképzéses izének a filmben, nincs sok köze a játékhoz. Az egész filmnek csak az alapja a játék.

Ebben egyetértek. Összehajigáltak egy kis akciót, krimit, meg egy nagy......vát és kész a film.
Nem volt Hitmanes feelingje.Tömegmészárlás volt benne bőven, pedig a játékban épp az a lényeg, hogy meglegyen a Silent Assassin minősítés.

Na, mostmár csak 3/10. Orosz-Török határ? lol2 lol2 fal1 fal1 taps1 taps1

Putiteng":nju7ih8e mondta:
Ebben egyetértek. Összehajigáltak egy kis akciót, krimit, meg egy nagy......vát és kész a film.
Nem volt Hitmanes feelingje.Tömegmészárlás volt benne bőven, pedig a játékban épp az a lényeg, hogy meglegyen a Silent Assassin minősítés.

de jobban szeretük mi is azt a "Mass Murder" full agression 0 osonás megoldást, feltéve ha ezzel tul éltük a pályát.
bár valójában én nem láttam a filmet, néztem az intróját, de nekem már az sem tetszett

de az eleje az pont olyan mint a játékban ,azaza ez nem derül ki belőle ,de utána lehet olvasni , és pont ilyen , hogy kiveszik az inkubátorból , meg kiképzik meg stb , minden esetre én többet vártam tőle , nomajd a 2. része :D

Srácok kövezzetek meg, de én sose játszottam Hitman-t (sosem volt elég jó gépem hozzá, és mire lett az épp aktuális rész megint nem ment a régiek meg "túl régiek" voltak), de a film nekem tetszett, a vége kifejezetten, azok a futurisztikus ruszki katonák még kis S.T.A.L.K.E.R-feelinget is csempésztek bele! :D

Én is megnéztem a filmet nekem tetszett :D. Főleg amikor menekül beugrik az ablakon és a gyerekek meg éppen a hitman-nal játszanak az nagyon ott volt :D:

ÉN is láttam egynek elment, de azt olvastam a 2. részben már nem ez a csávó fogja játszani:(

Így lehet elrontani egy filmet, hogy lecserélik a színészt - aki szerintem tök jól alakította a Hitman-t - valamint bárgyú magyar szinkronnal. A filmeket alapból angolul nézem, múlt héten megnéztem magyarul, hát valami pocsék...

A film után kedvetkaptam a játékhoz :D. De nekem a Blood Money nem nagoyn jött be. Ezért inkább leszedtem az előző verziót a Contracts-t és majd lekzdem játszani :D.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul