Hírek

Csiga07

New Member
Csatlakozás
2009.03.09.
Üzenetek
4,756
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
A GSC 2010 Augusztus 13.-án,pénteken :D hivatalosan bejelentette,hogy készül a Stalker 2.
"A folytatás ezúttal is Csernobilben játszódik, de a régi jól ismert helyszínek mellett számos új területre is eljuthatunk kalandjaink során. A fejlesztők új enginet készítenek a játékhoz, mellyel több és változatosabb karaktereket jeleníthetnek meg, jobban optimalizálható lesz és igazibbnak tűnik majd a Zóna. A S.T.A.L.K.E.R. 2 konzolokra is megjelenik és ez bizonyos változásokat hozhat a játékmenetbe.Újdonságnak számít, hogy a Zónában már női karakterek is felbukkannak és valószínű az előző játékokból is visszatér egy-egy ismerős alak."SG.hu

A bejelentés szerint 2012-ben jelenik meg a játék,tehát 2014-ben elkezdhetünk türelmetlenkedni. :D

Ha a hírben van legalább annyi igazság mint nyelvtani hiba, akkor ez az első hír a megjelenés dátumát illetően, bár a GSC helyében vártam volna 2011 végéig, mert minél többre jutnak a játékkal, annál pontosabban tudnak kiadási dátumot saccolni, nem pedig hasraütés-szerűen mondani valamit egy alig elkezdett játék - már ha elkezdték egyáltalán -, várható elkészüléséről.

Az igaz, hogy addig várhattak volna míg pontosabb időpontot tudnak mondani nem pedig majd 2012-ben. Mert azért nem 1-2 változóval kell számolniuk egy ilyen projektnél. De azért már várom az első képeket, vázlatokat a játékról. Az elszórt morzsák. :D

szerintem mikor véget ért a COP már akkor nekiálltak a 2-nek... és idő előtt meg fog jelenni... mert az lenne az igazán nagy durranás... bár ez csak az én feltételezésem....

Ez úgy hangzik mint valami fotballcsapat. Hajrá BVSC ! :D

Részemrõl azt mondom hogy megint jó kis idõt fogunk a gépe elõtt ülni és várni hogy nah mikor jelenik meg.
Emlékszem mi volt anno a SoC-al. :)

Na az azért szerintem nem valószínű. Az még oké, vagyis az még benne lehet a pakliban, hogy nem 2012-ben hanem pl 2013 első negyedévében jön ki egy csúszás miatt. Azért nem tartom valószínűnek az ilyen több éves csúszást mert a SoC-nál mindent a nulláról kezdtek. A CS és a CoP is azért jött ki egymást követő években mert már voltak alapok amiken csak változtatni kellett. Szerintem.

egyébként a motort itt is 0- fogják megírni :)

A lánganomália tetszik :D
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AKLV3XxpRmo&rel=0&hl=ru_RU&feature=player_embedded&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AKLV3XxpRmo&rel=0&hl=ru_RU&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>

http://www.stalker-zone.info/news/rassk ... -12-21-868

Igen nekem is az tetszett, jó látni, hogy a CGI igényes. Jó lesz ez gyerekek csak győzzük kivárni. A stalker ruha meg... háát ha egyszer forgalmazzák itthon is az biztos, hogy sok pénzt fogok elkölteni rá. :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul