Hírek

én szeretem a sorozatokat, ha lesz ezt is nézem majd, mindenféle s.t.a.l.k.e.r.-t szeretek:)))

alapjában véve a sorozatokat nem szeretem, de itt az ötlet tetszik, biztos végignézném:D

am. ha már hírek. a GSC-sek kiírtak valami versenyféleséget. Ami arról szól, hogy jövő márciusig lehet küldetésterveket/ötleteket elküldeni nekik, amik közül a nekik tetszőket felhasználják a stalker 2-ben, és a nevetek bekerülhet a játék "credits"-ébe...

és hogy ne csak a levegőbe beszéljek, itt egy link is:D
http://www.sg.hu/cikkek/78148/keszits_sajat_s_t_a_l_k_e_r_2_kuldetest

hm... a sorozat valóban jól hangzik... a történetre kíváncsi leszek... amennyiben nem a teljes piknik az árok parton lesz benne...
és igen angol felirat minimum kéne hozzá, aki esetleg magyarra is lefordítaná a fanatikusok közül, és nem gagyi módon, az már nagy fanatikus, de nagy dicséret lenne neki... és kellemesebb lenne olvasni is..
ám én már az angollal is megelégednék.

ami ezt a küldetéses ötlet adást illeti érdekesnek találom... ám roppantul kedvcsináló dolog... :D

Jim67":1o3hcfr2 mondta:
http://www.gamestar.hu/stalker-2-lesznek-benne-csajok-is.html

Egyik ismerősöm anno megjegyezte még a Cop bejelentése előtt hogy milyen illúzióromboló lehet amikor egy bőrkabátban egy Makarovval mész jantarba és 10 Exoskeletonos-Gaussos csaj átmasírozik előtted az úton. :D

mondjuk a játékélményt simán érdekesebbé teheti, ha akár a "gyári" hozd el egy pseudokutya farkát típusú küldetések helyett ilyen "fanmade" dolgokat belepakolnak. Kapnak tengernyi ötletet, kiszűrik belőle azokat, amik tényleg tetszenek, és mehet a játékba ők csinálják jól:D

Légió!
Mi a baj a bőrkabáttal?:D szerintem "laza" :D
és a 10db exoskeletonos gauss-os csaj sem para, ha van nálad gránátvetős pityu/rpg... (ez utóbbiból nekem a SoC-ban és a CoP-ban elég sok volt:D)

Scarecrow!
ha olvastad a piknik az árokpartont, és megnézted a trailert, akkor biztos lehetsz benne ,hogy a sorozatban nem az lesz benne...
(abban egyáltalán nem voltak fegyverek, illetve egy, amit a Guide elvett az újságírótól... a könyvben egyáltalán szó sem volt lövöldözésről, sem detektorokról, sem vak kutyákról... így első körben...
a videó alapján a "játék világa" kerül filmvászonra, és nem a Sztrugackij fivéreké. ettől függetlenül én is kiváncsi leszek, hogy mit tudnak kihozni belőle.)

gerg0002: nem kell oda RPG, egy "magabiztos, jó kiállású" Ak-74-es Kostyer gránátvetővel PSO távcső és nincs olyan aki állva maradna előtted exoskeleton ide vagy oda! :wink:

Scarecrow":302ncw8f mondta:
hm... a sorozat valóban jól hangzik... a történetre kíváncsi leszek... amennyiben nem a teljes piknik az árok parton lesz benne...
Az is lehet, hogy a ruszkiknál kiadott Stalker regénysorozat egyes epizódjait dolgozzák fel... De én inkább valami új sztorira számítok!

The Ras":2i6spose mondta:
A játék megfilmesítése se lenne rossz gondolat.

új sztori lesz és, semmit nem merítenek a 3 kiadott stalker játékból :)

a sorozat a stalker 2 -vel vagy kicsivel utána kerül a tv képernyőre, tehát valamikor 2012 -ben...

2012?
én valami olyat olvastam, hogy ez a sorozat "azért lesz", hogy amíg nincs a stalker 2, addig is szórakoztassák valamivel a stalker fan-okat... egyébként a hivatalos honlapon az van kiírva, hogy "Soon"....
és azért 2012-es megjelenés esetén azért bátor dolog lenne kiírni, hogy "hamarosan"...

igazából, nemtudom, hogy hol olvastam, de az is egy "interjúféleség" volt a GSC-sekkel.
most akkor vagy hápháp van, vagy passz:]
de 2 évre előre odadobni egy trailert akkoris furcsa... (vagy lehet, hogy az oroszoknak már jövőre lesz Stalker sorozat.... mi meg várhatunk, ahogy a SCoP-nál...)

Az biztos hogy ez a sorozat nem fog menni a TV2-n vagy az RTL-en :D . Azt se hinném hogy egyáltalán kiadják bármilyen formában Mo-n. Mert ugye a játékokat még inkább megveszik az emberek, de a játékból csinált sorozatra inkább már csak a vérbeli fanok áldoznának (ugyanúgy mint a stalker könyvek esetében, azt se éri meg kiadni néhány fan miatt).

Vissza
Top Alul