Hírek

[mod]Az offolást jelöld - Tibi[/mod]

BC2 egyvalamiért versenyezhet, és az a WallMart 1ik polca... Kalap szar.

mw2... hát szerintem az 0-ás a cop-hoz képest, mit akar a 4 órás játékidejével, meg mész lősz kategória, tény hogy nagy grafikája van de aztán oma konyec

sajna az amerikások azt szeretik.. nem a cop-ot , és a cod-mellett a multi is ott van , ami azér nem olyan rossz .

jó jó BC2, Mw2 szép és jó de a S.T.A.L.K.E.R. az akkor is S.T.A.L.K.E.R.! Ilyen játékélményt, atmoszférát és hangulatot egyik játék sem adhat csak a jó öreg S.T.A.L.K.E.R.

hát én nem multizok... és nagyon egyet értek The Ras-al " hangulat és játékélmény: csak a S.T.A.L.K.E.R. "

Hello Érdeklődök honnan lehetne beszerezni a Stalker Könyvet:O nagyon szükségem lenne egy példányra:)

megrendeled oroszországból , vagy németországból oszt vagy goooooogle vagy amazon vagy ebay...

DE arra ne számíts, hogy magyar nyelvű legyen mert nem adtak ki magyarul egyet sem különben nekem már az összes meglenne valószínűleg. :D Max Sztrugackij fivérek könyvét de azt már lassan 2éve vadászom és sehol sem találtam rá. Csak online book-ként letöltöttem és úgy de az nem az igazi mikor a kezedben van a könyv. :(

KönigsTiger":123r0ge6 mondta:
mar mondtam masik topikba is h antikvarium!!!!!!!!!!!!!
De már ezret átkutattam és NINCS! :( de ha tudsz akkor szívesen venném az információid hasznát. :D

Öröm, akkor a futball után a második legjobb dolog is benne lesz a játékban! :D

És nõcsábító artifaktok is lesznek? :) De a multizás is jó lenne.

Nem rossz ötlet amúgy de azért nem kéne túlzásba vinni sem. Tehát nem kell belőle max 4-5 össz-vissz. És az is elég illúzió romboló lenne ha ilyen tipp topp nagy mellű kerek seggű bombázók lennének. :D

Rankoncátlanok a GSC-s fiúk mostanság. Mindenhol próbálják megragadni a bandet.
Jut eszembe, Jogsértést követtek/követnek el ellenem a STALKER Wear szabadalma és bejegyzése után...
De nem perelek, próbálnám megbeszélni velük, de marhára szarnak a fejemre...

most akkor te szabadalmaztattál valamit , vagy hogy van ez ?

ez a multiplatform dolog kissé aggasztó...
remélem nem fos konzolos irányítás és nézetek lesznek...

másrészről ez a film/tvsorozat még jó is lehet... de remélhetőleg nem fogják elszúrni, az ilyen idióta amcsi "filmből sorozatot" mintára...:/

szerk. a hivatalos honlapon nálam nem játsza le a trailer-t de youtube-on megtaláltam és hát... eddig nekem bejön, kíváncsi leszek, de eddig bejön:D

a hivataloson nekem se játssza le de http://www.youtube.com/watch?v=N9iN3TPCmxk itt angol felirattal csekkolható ;) Én örülnék neki meg nem is. Jó lenne de hé, oroszul nem sokan tudunk ha angol fordítással meg si jelenne valahol ki fog ráfeküdni és fordigatni részről részre? Oké biztos vannak ilyen megszállottak nem mintha most nem épp egy stalker fan forumon beszélgetnénk :D de ahoz tényleg rá kell szánnia magát az embernek szabadidőben si és türelemben is na meg angolt is vágnia kell annyira, hogy ne valami gagyi fordítás legyen belőle. De jó lenne végső soron természetesen. :D

Vissza
Top Alul