Hírek

ok én is elnézést kérek ha bunkó vótam..

Nekemsem tetszett igazán a Metro2033, de én Stalkerről beszélek.

Azért egy tisztes városka, valami nagy kereskedelmi hely, bázis, nagy kajálda, pihenő menedék, mindez egy pontban összesűrítve igazán jó lenne. Ilyen kicsit ghettós stílusban, régi szoc. berendezéssel, meg mindenféle guberált szemétből. Nem is értem, miért van minden szétszórva, CoP-ban legalább 1 helyen sokminden van, akár Szvadovszk, akár Yantar állomáson. De egyáltalán nem nagyok, amit én sajnálok.

Igen arra, de már aztse tudom mi micsoda. Állandóan kifagy ha területet akarok lépni... xrCore.dll hiba (CoP 1.6.01), és már nemis feliratozza nekem a párbeszédeket...

tedd fel a 1.6.02- patchet és ha netán warez verziód van vedd meg a játékot :)

Nem tudnátok elküldeni a patch filejait, meg a xrGame, xrCore és xrEngine fileokat?

- Game megvan, de a fenébe se találom, ezért van leszippantva nCore-ról.

De ha meg van a játék akkor miért kell neked ilyen olyan fájl ?

Mert nemtaláloooom azt a rohadt DVD-t. Tuti valahol az irodában van összelapítva, de nemtudom hol...

Légy oly kedves... amit kértem... Köszi.

én nem tudok most segíeni neked, nincs fent a gépemen 1 db stalker se....

DanteSpartan":3jw7xyyy mondta:
Szerintem az ideális Stalker Online:

GW mintájára districtek lennének, területenként 20-50 fős limittel, pályamérettől függöen.
Komplett Pripyat mindenképpen, az erőmü már HardCore.
Frakciókhoz lehetőség van csatlakozni.
Ruhát és fegyvert tuningolni.
FPS és TPS nézet Fallout módra.
Interakciók ezerrel.
Táborozás létszükséges védelem és pihenés miatt.
Tábor kialakítása tetszőleges helyen, akár mezön, akár vmi épületben.
Grind helyett gyüjtögetés és frakcióháborrús PVP.
Titulusok és képességek elsajátítása, pl fegyvermester, tudós, stb.

És amit már alapból elvárok a Stalker 2-től: Egy rendes Underground város, ami él, mint Metro2033-ban.

Én meg azt mondom, hogy ha multi akkor szerintem olyan kellet volna hogy 5-6 fő végig tolja a sztorit.... megállnak elmentik...másnap vissza és gó tovább (bár kicsit co-op-nak hangzik de az multi lenne)

nemcsak a fallout kemény ellenfél pl ottvan az mw2 meg bf bc2 :D

Vissza
Top Alul