Hírek

az orosz verzióhoz valóban működik, azt a másik prbálkozást pedig nem a qsc készíti hanem valami ruszki kölkök, nem érdemes semmit várni tőle...

Szerintem jó lesz!Nem csak sokpénzből lehetnek jó dolgok.Én kifogom próbálni az biztos ígéretes ötletnek láccik.

ha eggyáltalán megjelenik valamikor, és nem a crilibetűs verzióra gondoltam :D

Nem sok reményt fűzök hozzá. És nekem nem is tetszik. Ízlések és pofonok.

egy licenszelt engine-re épül, ami támogatja a többjátékos módot, szal ezen részével nincs is gond, itt majd olyan gondok lesznek, hogy sok stalker materialt használnak, sőt a neve is az, ezért már hadban állnak gsc-vel rég, mivel copyright, plus ezt a projectet eladásra szánják, tehát nem ingyenes lesz, hanem havidíjas. középiskolás emberkék ezel, nincsenek tisztába a törvények erejével, úgy szét fogják perelni őket, hogy gatyájuk is rámegy :D

Miért nem kötnek velük szerződést,x százalékért?
Vagy nem tudnak megegyezni?
Vagy a GSC-nek vannak távoli tervei online vonalon?

Hát nekem tetszik, csak az a baj vele, hogy havidíjas, tehát ha meg is jelenne akkor is csak törtön játszanék... :(

Én támogatom a Stalker Online-t. Már Clear Sky óta ábrándozok egy stalker világról, ahol limitált számban lehetnek a playerek, úgy, hogy összefuthass velük, táborozhass, közös küldetések, lootért, stb stb.
Teljesen jó ötlet.

Csak akkor normálisan csinálják is meg...

dezodor":30kyqh4z mondta:
egy licenszelt engine-re épül, ami támogatja a többjátékos módot, szal ezen részével nincs is gond, itt majd olyan gondok lesznek, hogy sok stalker materialt használnak, sőt a neve is az, ezért már hadban állnak gsc-vel rég, mivel copyright, plus ezt a projectet eladásra szánják, tehát nem ingyenes lesz, hanem havidíjas. középiskolás emberkék ezel, nincsenek tisztába a törvények erejével, úgy szét fogják perelni őket, hogy gatyájuk is rámegy :D

sajnos egyet kell értsek dezóval... a gsc szarrá pereli őket és nem csak azért mert copyright... a másik ok hogy készülő félben vannak megteremtettek egy alapot...
amit a gsc ha akar ingyen elvehet... olyan alapon hogy avgy átadják nekik a játékot vagy csövest csinálnak belőlük... könnyebb erővel elvenni valamit mint megegyezve osztozni rajta....

ami a játékot illeti... nem lenen rossz ötlet sőtt támogatnám, de jobb lenne a valódi szakértő fejlesztők kezében

Inkább már a S.T.A.L.K.E.R. 2.
Egyébként is, a stalkert gondolom mindenki inkább a sztorijáért szereti, nem a multi miatt. De ha fölhozzák a WoW szintjére, akkor visszaszívtam....

de mégis millió ember játszik vele több millió! elég az csak a hangulata legyen magával sodró! ez a Chernobyli hangulat megvan anomáliák mutánsok banditák anarchisták és rendfenntartó erők... mindezt úgy lehetne mégjobbra hogy egy csomó apró ötlettel spékelnék meg és egy rakás legalább 1 tucat új helyszínnel

véleményem szerint így lenne online eladható a stalker... bár vélemény és elképzelés sok van de a megvalósításból erre kevés jut... és éppen azért mert nem szakértő banda csinálja...

Szerintem az ideális Stalker Online:

GW mintájára districtek lennének, területenként 20-50 fős limittel, pályamérettől függöen.
Komplett Pripyat mindenképpen, az erőmü már HardCore.
Frakciókhoz lehetőség van csatlakozni.
Ruhát és fegyvert tuningolni.
FPS és TPS nézet Fallout módra.
Interakciók ezerrel.
Táborozás létszükséges védelem és pihenés miatt.
Tábor kialakítása tetszőleges helyen, akár mezön, akár vmi épületben.
Grind helyett gyüjtögetés és frakcióháborrús PVP.
Titulusok és képességek elsajátítása, pl fegyvermester, tudós, stb.

És amit már alapból elvárok a Stalker 2-től: Egy rendes Underground város, ami él, mint Metro2033-ban.

szvsz a metro egy alagút shooter.. láttam havernál de nemhinném , hogy itthon is ki fogom próbálni. A csernobili téma nyugaton nem olyan felkapott dolog , mint mondjuk az oroszoknál. meg szerintem nem érné meg nekik megcsinálni , 4 millió darab egy teljes játék meg egy kieg.. hagyjuk már

Szerintem ne hagyjuk.
Vagy folytassuk a pletykák-topikban.

jim,miért ne írhatnánk le a vágyainkat?
Még akkor is,ha semmi alapja sincs?
Vagy a józan ész ellene szól?
Nem erre van ez a fórum?

előszőr olvasd el még 1x normálisan, ha nem megy akkor kérjél segítséget.

Lehet,hogy sértőnek gondoltál valamit,amiért elnézést kérek,de még ez sem jogosít fel ilyen hangnemre.
Lehet,hogy nekem szövegértésből van szükségem segítségre,neked meg kulturáltságból.
A magam részéről a veled folytatott társalgást befejeztem.

Vissza
Top Alul