Hírek

Bocs a kirohanásért, de felmérgeltem magam nagyon.

Most hogy leálltam a játékkal, / a vége főcím után / megnéztem mit is kaptam a pénzemért. Igazándiból a lengyel cenega által kiadott lemezt 3 nyelvű telepítővel /cseh, lengyel és angol/ , egy félrefordításokkal és hibákkal teli borítót, valamint egy kézikönyvnek csúfolt leporellót, ami 8 oldalas és fekete-fehér. Mondjuk ez is tele van hibákkal /pl Vízi Sín hadművelet/ . Ennyi erővel a kiadó megtehette volna azt is hogy az eredeti kézikönyvet adja ki hozzá, ami a lemezen is rajta van. A tegnapi nap során egy piacon láttam egy kalóz verziót ebből a játékból, és megmondom őszintén hogy megvettem. 600 magyar forint volt, tudom hogy ez illegális de nem érdekel. Sokkal többet kaptam a pénzemért mint a kiadótól. Benne volt ugye a játék lemeze, egy soundtrack cd, jó minőségű angol borító, valamint egy kinyomtatott és spirálozott angol nyelvű kézikönyv színes első és hátsó borítóval. Ez az egész egy szépen befóliázott csomagban volt /mint a ckm/ jah és mindkét lemez szépen szitázott felületű volt, majdnem olyan, mint az eredeti. Tehát ennyit a magyar kiadóról, ha az eredeti játék MEGVÉTELE után másnap tizedáron tudok venni jóval többet.

Mégegyszer bocs

Uhh engem jól lehúztál..most zavarjam vissza holnap a futárt és menjek én is piacra?

Steamen fasza akció volt tegnap. Lehet ma is van, nem tudok. 10 euró a játék, de csak akkor, ha megvetted azelőtt 600ft-ért valamelyik előző részt! :lol:

én már nem várok egy napot sem,vártam eleget

[mod]Az ilyen kérdéseket itt légyszíves hanyagoljuk - Tibi[/mod]

color=#655536]Blackacehun, hol is van az a piac? eljen
Remélem itt délen!

Persze nem vásárlás céljából kérdem [/color] :oops: [/color]

Azért gratulálok nektek.Végre megjelent a játék.Örültök?A fenét!Fikáztok,drágának mondjátok.
Ahhoz képest,hogy sokkal drágábbra számítottunk...
Engem nem érdekel a "soundtrack cd, jó minőségű angol borító, valamint egy kinyomtatott és spirálozott angol nyelvű kézikönyv színes első és hátsó borítóval".
A játék érdekel,és mondhatom,nem csalódtam.
Mindenkinek jó játékot!

Én erre az árra számítottam (kb.20 euro körül).

Szerintem kitűnő az ár.Rájöttek hogy nemkel ltul dárágra csinálni.Középeurópaiak csinálták középeurópaiaknak.Tudják hogy akik erre élnek nem a leg gazdagabbak.És Tudják Hogy Pistike Non Szeretne már Janov ba szaladgáni XD

Csiga07":340imis2 mondta:
Azért gratulálok nektek.Végre megjelent a játék.Örültök?A fenét!Fikáztok,drágának mondjátok.
Ahhoz képest,hogy sokkal drágábbra számítottunk...
Engem nem érdekel a "soundtrack cd, jó minőségű angol borító, valamint egy kinyomtatott és spirálozott angol nyelvű kézikönyv színes első és hátsó borítóval".
A játék érdekel,és mondhatom,nem csalódtam.
Mindenkinek jó játékot!

maga a tálalás nekem sem tetszett először , de na a játék bőven pótól sőt , én azt mondom , hogy örüljetek , hogy eggyáltalán lehozták ide is.

Végre megvan de ez a Cs-hoz képest egy nagy csöveskukorica kiadás plusz angol nyelven azér volt ez ilyen olcsó.Ennyit ér a Stalker?Vagy mi érünk ennyit nekik

maga a játék otthagyja a cs-t , nem értem miért kell lovagolni azon , hogy nincs gyűjtői meg nincs 50 oldalas könyv benne , meg atom bomba :)

Jah hát a gyűjtői az engem sem érdekel,nekem nem is az a bajom de azért akkor is a CS sokkal szebb tokban volt meg adtak hozzá térképet plusz magyar nyelv volt brühühüüü:cry: de lényeg hogy már telepíti.Ruszki nyelven.Magyar felirattal. pattog1

Na, tegnap megvettem a játékot. A Polus 576 boltjába 13 órakkor mentem be, az eladó srác megkért,
hogy a polcról vegyem le a befóliázott üres dobozt, a fiókból elõvett egy DVD-t meg egy használati
utasítást, berakta a feltépett tokba, majd mondta, hogy 6000 Ft.
De nem sír a szám, eddig tartottak a kellemetlenségek, és most jöhet a : JÁTÉK!!!!
(Mert nekem ennél a játéknál minden külcsínnél fontosabb a belbecs, az meg meg van).

az 576-ban ez van , ezt én sem szeretem , hogy fel van hasítva a doboz meg stb.... szerencsére én pont akkor mentem amikor meghozták az aznapi rendeléseket , szal , ezt én bonthattam ki legelőször :)

Nekem azt mondta, hogy nem lehet helyben rendelni, pedig elõsször odaakartam a boltba kérni.

Elég nagy hülyeség, nem tudom minek kell kitenni több tucatot (azon kívül hogy dísznek) ugyanannak a játéknak a dobozából. Inkább kiraknának mindegyikből egyet-kettőt, kisebb vásárló teret hagynának és csinálnának mögé egy raktárat de neeem, bontsunk fel minden dobozt fal1 .

ez tényleg nagyon jó , és képekkel van illusztrálva :P

Vissza
Top Alul