Hírek

KI tudja... bár a karikák nem számitanak :D a company of heroses 18 as karikát kapot (staratégia) a call of duty world at war meg 16ost amiben végtagok szakadnak és vér fröcsen ellenben a company semmi ilyet nem tartalmaz.. szóval én sose nézem :D de jó ha az 576ban előbb jönn az a bolt jobb szerintem na mind1.
Amúgy magyarositást várhatok vagy felejtös? Csak mert nem vagyok képben cophírek közt

Jim67":1qxdtgmv mondta:
zsilin":1qxdtgmv mondta:
És ki lesz? Már csak a későbbi esetleges magyar nyelv(hang) miatt is kérdezném.

Honosítás: Angol nyelven, magyar kézikönyvvel

amint látod nem lesz magyarítás , de nincs probléma mer készült már jjópár köztük jó minőségi is :D. azon-hogy az 576 shop jobb-e hát vitatkoznék , a cdgalaxisban többminden van több akció... rendelni tőlük jobban szeretek :)

Tegnap a Poluscenterben található 576 boltban akartam a Call of Pripjat-ot lefoglalózni, erre kint a tábla,
hogy " Rögtön jövök". Félóra múlva visszamentem, még mindig rögtön jövök. Ejnye-bejnye.

tegnap telefonon megtettem , holnap kiderül mi lesz....

At elõbb néztem az 576 honlapját, most jelenleg a már megjelentek között hozza a Call of Pripjatot.
Tud errõl valaki valamit?

Nem csak 576-nál van kinn megjelent játéknál, hanem cd galaxisnál is. Szóval csak nem fake. Viszont arról van e információja valakinek, hogy special edition forgalomba kerül e nálunk?

Banyek! tegnap voltam Pesten, most egy hetet várhatok, amíg újra megyek.

nem tudjátok hogy magyar szinkronnal fog e megjelenni?

nem lesz magyar szinkron, és megjelent meg lehet venni...

Az 576-ban nincs,blöfföltek,körbe telefonáltam,azt mondják,majd jön,a CD Galaxisnak meg nem tudom a számát.

Bárki, aki cd galaxistól rendelt. Kapott értesítő hívást a szállítás megerősítéséről?

Köszi az infót. Ma berendeltem én is.

Azon viszont csodálkozok, hogy a spec. edition-ről sehol semmi hír.
Pedig simán megérte volna, főleg hogy maga az alap game is ilyen korrekt áron van.

Valszínű hogy a Cd Galaxis egy lépéssel előrrébb jár,küldte a mailt hogy lehet rendelni,az 576-nál semmi, mind a kettő egy ezresért hozza ki..
Sőt én kérek elnézést,az 576-nak telefonon kéne hívnia

Vissza
Top Alul