Hírek

nyelvi file-t tudsz cserélni , szal no para

Miért most akkor nem a Deep Silver adja ki?Legutóbb még úgy volt lol2.Amúgy sztem a Cdprojekt inkább terjesztő mint kiadó.Terjesztőből meg millió egy van,egy a lényeg:hogy a Kiadó mit nyom a kezükbe sza sztem ez legkevésbé rajtuk múlik

Module":1b9qo2m1 mondta:
Miért most akkor nem a Deep Silver adja ki?Legutóbb még úgy volt lol2.Amúgy sztem a Cdprojekt inkább terjesztő mint kiadó.Terjesztőből meg millió egy van,egy a lényeg:hogy a Kiadó mit nyom a kezükbe sza sztem ez legkevésbé rajtuk múlik

Légyszives olvass vissza és ott megtudhatod , hogy szó nincs deep silver-ről , nem is volt róla szó , már régen tudjuk hogy a bitcomposer games a kiadó , lengyelországban a disztributor , a Cenega , volt , valószínű , hogy itthon is ő lessz , de a hazai "összekötője " csődbement (multimedia holding ).

Hát akkor a bitcomposer games, de akkor sincs ilyen hogy "magyar kiadó".A kiadó az legyártja a játékot,a magyarok csak terjeszthetik,meg a lengyelek is meg a románok is meg a csehek is stb.Az h lefordíttatja-e a jáékát más nyelveker a kiadó dönti el nem a terjesztők.Az meg azért nem igaz hogy soha nem is volt szó róla,az elején úgy volt hogy ezt is a Deep Silver adja ki,én még abban voltam

Van még esélyetek rá , hogy le legyen fordítva , de nem sok sőt ... megint a fallout 3 példáját tudom mondani , először megjelent angolul , után majd fél évre rá magyarul is ,tehát becserélhetted a játékot (a magyar verzió melett fentvolt az angol is ) .

Én már nem is tudom mit várjak vagy reméljek egyik kútból a másikba ugrunk komolyan nem halad ez kishazánk felé... :( Nem tudom minek ekkora hajcihőt köré verni. Adják ki anyanyelven (orosz) aztán pedig a felelős szerv foglalkozzon a saját területével és oda vagy angolul vagy az adott ország nyelvére fordítva adja ki. Persze semmi sem egyszerű az életben mint ez sem. Majd lesz valahogy én már nem akarom ezt követni mert mindig változik valami sőt még nincsenek is anniyra 100%-os dolgok.

Nem jó oroszul , mert vna pár dialógus ami alatt nincs felirat és akkor , megint ott vagyunk , hogy nem értünk semmit .

Hát nálam egy videó alatt sem volt felírat ahogyan az outro videonál sem. :S

akkor a hiba az ön készülékében van , mert ott volt :)

pedig az intronál volt felírat. Igaz angol de értettem szval nem probléma. De a videók alatt egyszer sem majd egy reinstall lehet megoldja vagy egy új fordítás.

Na, februárban hazai megjelenés várható. Pont a kereskedelmi holt szezon csúcsán. Vagy éppen azért
akkor jelenik meg, hogy ne legyen konkurens a közelbe se? De lényeg a lényeg: február.

és ezt ki mondta neked , forrás :D ? , már bocs , de eddig azt sem tudjuk ki lessz a hazai disztributor , nemhogy megjelenést .

Nem azt írtam, hogy megjelenik, hanem hogy várható(an megjelenik). Türelem CoP-ot terem, szobám lesz a játékterem.

a gamestar-on is kintvan , engem már nem izgat annyira , megvenni megveszem , kitolom még egyzser oszt ennyi , jó játék lett de én többet vártam tőle :D

a cs-hez sem volt semmi mod , ehez sem lessz semmi különös , de azt fokozni már nem lehet , mert ott minden majdnem tökéletes :D

Vissza
Top Alul