Hírek

ez nem így teljesen a rajongók is leszedték és meg is fogják venni.sztem :D

Nem tudom kis hazánkban milyen rajongói táborral rendelkezik a stalker...?

Mondok neked gyorsan egyet:

UHSF :D

De itt van kb. 75 olyan ember, aki rendszeresen ír a fórumra, úgyhogy hagyjuk! :(

hát épp ez az... gondolj bele pl WOW... annak mekkora rajongói tábora van pedig had ne értékeljem azt a játékot... Persze ez csak az én véleményem. Az a bosszantó, hogy egy sokkal értékesebb játék a Stalker mint 1000 más csak nem kap elég támogatást, teret, színvonalat, figyelmet. Ha jobban ráfeküdtek volna és igenis emberhez méltóan rakták volna össze akkor ezt a 3 játékot (CS, SoC, CoP) sokan emlegetnék és imádnák. Igen pl a MW2 szerintem gyönyörű szép és nagyon jól megcsinált játék csak tipikus... mész lősz a rosszfiúkra. Megadott játékmenet stb A Stalker sokkal értékesebb és mégis elbaszták mert összecsapták mert nem adtak és hagytak neki kellő figyelmet. Igénytelen munkát adtak ki a kezük közül ahogy azt jó Orosz/Ukrán szokásra el meg is szokhattuk. Van egy hatalmas jó ötlet tényleg, de a kivitelezés borzalom. Na jó nem akarom lehúzni mert én is imádom csak az bánt nagyon hogy sokkal de sokkal többet és jobbat is kihozhattak volna belőle...

Hát, amennyi bug van benne... Jim elvtárs mondta ma, hogyha összeeresztenék a Fallout készítőjeit, meg a GSC-t, olyan játék lenne, hogy mind a 10 újjunkat megnyalnánk utánna. :)

Na látod abban én is biztos vagyok. A Stalkernél a munkaerővel és annak minőségével van/volt a gond...

CoP teljesne jó lett. már a kiadott első verzióban sem volt olyan bug, ami lehetetlenné tette volna a végigjátszását. a patch is kijött, vannak benne javítások, szal amire kijön európában és amerikában, már minden tökéletes lesz. ez most más szitu. szoktam röhögni jókat a sg fórumos hsz-eken, hogy biztos azért késik megint, mert a oroszok bétateszterek, mint a Cs-vel is volt annó... bár akkor sem ez volt a helyzet, most még inkább nem. no mind1.

talán a CoP ami a legértelmesebb lett de így is hagy némi kívánni valót maga után.Ez a játék az ötlet és minden sokkal értékesebb annál mint amit kihoztak belőle.

Jó lett, csak még nem minden tiszta. Várjuk a magyarosítást!

szerencsére én mindent értetem belőle,kivéve a végét mert ahhoz nem volt felírat... oroszul pedig nem tudok :D

A másik biztos az az lenne , hogy nem a Cd project fogja kiadni itthon a játékot , szóval mostmár a magyarítás esélye rohamosan csökken (ugye ezt tudjuk , hogy Lengyenországban a cenega adta ki , ott lengyel volt , a Cenega hazai disztributora , a Multimedia holding volt ami csődbe ment alig pár hete , de ők is adtak ki magyarosítva játékot ... ) .

Nem ejtek könnyeket a magyar fordításért őszintén szólva...

Én beszéltem telefonon a magyarországi képviselettel mielött megvettem a CS-t hogy lehet-e angol verziót venni magyarországon a tré magyar szinkron miatt(akkor még nem tudtam hogy feliratozni is lehet)és azt mondták a Deep Silver kizárólag magyarul jelenteti meg,és ez igaz lesz a CoP-ra is.
Viszont azt a pali sem tudta hogy a Cs-ban ki lehet-e kapcsolni a szinkront,úgyhogy föltelepített nekem egyet és elküldte mailben a választ,akármilyen hihetetlen,nah mondom milyen korrektek taps1

hát nem lessz igaz , mert nem a deep silver adja ki , és amint mondtam nem a cd projet a disztributor sem lengyelországban sem itthon , ha kell a levél akkor majd copyzom .

Legalább egy dátum lenne a megjelenésre, már az is mindegy nekem hogy angol vagy magyar,
mert a félretett pénzem még átváltozik valami mássá. Mondjuk MW2-vé.
Persze kérdés az is, hogyha most németet veszek, tudnék-e angolt rakni reája?

Vissza
Top Alul