Hírek

A Witchernek k*jó volt a szinkronja, meg a hangulata meg a mindene :D
Call of Pripyatban meg szerintem majd mint a Clear Skynál telepítésnél lehet választani nyelvet akinek nem tetszene a szinkron, de ezt gondolom mindenki tudja: ) Amúgy a Cs szinkron tényleg pocsék.

Ez egy lehetőség,ha nem tetszik,nem választod.Ettől kezdve értelmetlen vitatkozni rajta hogy jó-e vagy sem.
Mellesleg szerintem jó :D

Mindegy már, csak lenne végre itt. Én még bízom a karácsonyi megjelenésben.
Ha nem, akkor a Jézuska német nyelvût fog hozni!

Abból német lesz mert azt biztosra veheted, hogy karácsonyig nem lesz itthon CoP... sajnos lol2

Azért kiváncsi lennék rá, a SoC és a CS hány eladott példánnyal büszkélkedhetik jogkövetõ
és a kalózletöltéseket egyként elutasító szép hazánkban. Vagyis komoly piac vagyunk-é
vagy sem. (Persze lakosság arányosan).

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy valaki tervezi-e hogy rendel a német verzióból mert én szeretnék csak kicsit bátortalan vagyok mert még nem igazán csináltam ilyet?!

remélhetőleg a német verzió nem lesz lelimitálva ... mert nem rég hallottam, hogy megint szigorítanak a törvényeiken. szal elképzelhető, hog vér nem lesz benne, vagy hasonló halottizéék, kobóódok :D

A most kapható német még nincs cenzurázva, (lásd pl.: amazon.de 18+), viszont nálunk
is úgy képzeli néhány képviselõ, hogy lendíthet a lefelé szálló karrierjén, ha a szülõknek
agressziómentes játékot ígér. Csak azt felejti el, hogy a játékosok nagyobik része ma már
szavazópolgár! és nem kisgyerek.
Mindenestre, aki iskolai vérengzésre készül az elõbb törölje le a sztalkert meg a crysist, stb.
De a legeslegjobb nem is gondolni iskolai vérengzésre. Bár egy fizika témazáró után már
sokaknak eszébe jutott .... D:

"Értelmi nyomorékok" mert a győzike showtól nem lesz degradált a gyerek, meg a megacsillagoktól
és a hasonló sz*roktól amiket a média sugároz. Inkább elrontják a játékot.
dühös2

Hülye kérdés,de lehet már kapni a magyar boltokban a CoP-ot vagy nem?Ha nem akkor mikor??

szerencse , hogy nem jött ,ki idén mert a mw2 porbaalázta volna , valószínűleg azért nem jelent meg ilyen , hogy maxpayne 2 meg bioshock....

az oroszok már megkapták , nos , hogy a többiekkel mi a helyzet a jenkik nem szertik annyira a stalker , néztem tesztet róla és nem volt jó mer fusztráló volt a jáékmenet , meg olyan apróságok , hogy 'nyád te szerencsétlen fánkzabáló jenki

Kíváncsi lennék,mi a helyzet Németországban és Lengyelországban?Mert ha nem jön be,és nem fogy,nehogy a válság elvigye a GSC-t!

Vissza
Top Alul