Hírek

hát az az ágyas kép érdekes , mer dx 10-be már nem fért volna bele a matrac árnyéka.....

hinnye :D van benne 1 rakat fix :D sokan mondják, olyanokat is fixeltek, amiket ők nem vettek észre. tehát elég stabil a cucc, ezek után meg még stabilabb lesz remélhetőleg.

Egy kép a lengyel változatról:
niezwykle_bogate_wydanie_najlepszego_s_t_a_l_k_e_r___8217_a_tylko_w_polsce__zobacz_co_znajdziesz_w_polskim_wydaniu_w_pelni_zlokalizowanej_gry_s_t_a_l_k_e_r___zew_prypeci_-2009_11_10-news_001-572x391.jpg

Náluk már november 27-én megjelenik.

a szlavok mindig gyorsabban kapjak. a nemetek is mert naluk van a kiado. svajciak osztrakok ugy szinten. nade a svedek???????????? lol2 lol2 lol2 lol2 lol2

a kiadó az német , de nemértem miért nem lehetett kiadni európában idén , ha véletlenül kijönne itthon év vége előtt , akkor nekimennék a falnak :) (mellesleg a séved is le vannak fosva... úgy mint mi )

csak konyorgom ha csinalnak hozza szinkront es ott vennem meg akkor ne legyen oan rettenetes mint a cs-e. amikor a 10 eves gyerek hang akval a kezebe kerdezi:mikene zsoldos???? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

jah :D az vicces de utána idegesítővé válik és rontja a játékélményt... lol2 :evil:

szerintem amig nincs biztos hír róla, hogy a cdproject itthon is tevékenykedne, felesleges ábrándozni rajta :) viszont ha megcsinálják, akkor biztos hogy szinkronos lesz, nem csak feliratos... tehát se jobbra, se rosszabbra nem kell számítani mint a többi cdproject fordítás (pl a witcheren jókat lehetett aszalni :D)

Vissza
Top Alul