Hírek

szerintem egyszerűen azért, mert még nincs kész a játék. Ahogy láttam a motor nagyon sokat fejlődhetett, valószínűleg már a bugok nagy részét is kigyomlálták, viszont a pályák nekem kicsit üresnek tűnnek. Van úgy hébe hóba egy két csomópont, ahol van élet, de mivel elég nagyok, ezért sokszor látni olyat is, hgoy csak megy a játékos, aztán nem történik semmi különös. Gondolom az euba valami zsírosabb verziót küldenek már, és ezt egyrészt bele kell tenni, másrészt meg ezt is tesztelni+javítani kell, ami időigényes munka. Addig meg majd az oroszok szépen letesztelik a kiszivárogtatott verziót, és a piacra már a tökéletes kerül.

hasonlot akartam irni: az oroszok megkapjak most mert ok ugyis atirjak h ne legyen annyira bugos. euba meg folyton sirtak h bugos nemjo meg minden szoval lehet h most ne sirjanak inkabb kesobb adjak ki de bug nelkul

itt semmi ilyenről szó nincs. a játék kész van, nem lesz különbség az eu-s és orosz verzió között. a probléma az, hogy gsc kifogott egy harmadosztályú kiadót, akiknek gondjaik vannak a tengeren túli megjelentetésekkel. ezen problémák miatt csúszik az amcsi megjelenés, és ezáltal az európai is, mivel ha itt kiadják az andol verziót most, akkor mindenki szétwarezeli magát mire kijön amott.

érdekesség képp még leírom, németországban , ausztriában és svájcban november elején jön ki német nyelven. több fordításról nincs hír, tehát több mint valószinű, nem lesz magyar. erre fel lehet készülni. addig is gyakoroljátok az angolt :)

zárjuk is le ezt a "mivan ha..." részleget. abszolute nem illik ide a Hírek topicba, és felesleges is.

kibírjuk várni mire megjelenik a magyarosítás és amúgy is lenne pár vállalkozó akik elkészítik a magyarosítást :D
de tényleg amúgy addig a tervezők mit csinálnak patchet ? vagy már a stalker2-t ?

mert bekell tartani a szabalyokat vagy megszivod, es ez nem csak a forummal van igy hanem a vilaggal is. ha nem tartod be akkor megszivatnak megbuntetnek. de ezt mar masik forumba kene megbeszelni sztem

panzerdivision":3qg477oj mondta:
Jim nem értem mire rágsz be néha? Biztos én vagyok tudatlan.....

használni kell az off jelölést az van , már régen nem a témának megfelelő dolgokat tárgyaltátok ....

Elképzelhetõ, hogy a német változatban zöld vér, késelés tiltás lesz ? Remélem
csak a zuhanyhíradó terjeszt ilyen híreket és nem a hamvas lelkünkért aggódó
megélhetési képviselõk manõvereznek...

ezeket a hülye játékot megjelenni nem engedő.... szervezeteket a legkíméletlenebb módon kéne felszámolni nagyon felbaxhatja magát rajtuk az ember csak ott ülnek a kibaxott székükben és pofáznak a munkájuknak semmi haszna nincs és jobban élnek mint azok az emberek akik keményen dolgoznak egész életükben pedig csak pofáznak, felháborító!!!!!!!... mennek csődbe a game készítők hát hány ember lesz itten még munkanélküli pedig azok is többet dolgoznak mint ők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsilin":2z7ug71s mondta:
Elképzelhető, hogy a német változatban zöld vér, késelés tiltás lesz ? Remélem
csak a zuhanyhíradó terjeszt ilyen híreket és nem a hamvas lelkünkért aggódó
megélhetési képviselők manővereznek...

ki mondta ezt , forrás ? egyébként meg német o-ban is megjelenik minden játék , némelyik kis cenzúrával .

igen betiltották , a cs-t meg a l4d mér tiltották volna be , nem is egy ismerősöm van aki német és van cs, meg zombis játék is , jah és hogy megtanuld használni az off jelölést most kapsz egy warn-t :o

Köszi, nyugodtabb lettem, egy németo.-i haverom ijesztgetett (vagy csak nem akarja küldeni a gammát utólagos fizetésre..és finoman lebeszél a német változatról)

jó az új rész, jobb mint a cs, és majdnem olyan jó mint a soc
:lol:

ez aztán a nagy hír, de én a helyedben nem reklámoznám ezt h letöltötted mert dícséret lesz a vége...

jobb mint a shoc. már mitn én ezt vettem le az olvasgatásaimból meg egyebekből hát a csnél még jó h jobb

Vissza
Top Alul