Hírek

jim kb kiragadta a legfonotosabb részeket, a többi nem érdekes annyira (talán még az, hogy Grigorovics kimondja most először nyilvánosan, hogy szerinte a 4a-games alapítói (a régi stalker team, akik leléceltek 2005-6 folyamán) meglopták őt, elvitték magukkal a dolgokat és ezt ő nem tudja elfogadni --> ez 1 kicsit merész volt tőle, hogy bevállalta, és leírta nyilvánosság előtt)

DirectX11,juhú!! Ha idejük lesz rá.
Gondolom,patch-ba :D
Szegény d9-es karim lol2

szerencsére bennehagyják a dx8-at is... bár most felviszik az alsó mércét a pixel shader 2.0-ra. az eddigi stalkerek olyan vga-val is mentek amik csak pixelshader 1.1-et ill. 1.4-et tudtak.

Nekem a clear sky elfutott a minimum és a közepes között ez is menni fog ?mert ha nem veszem meg.... 2400Hd a karim Amd atholn 64 -es proci 3000+ 1,81ghz 1GB ram

Hát én pesszimista vagyok nagyon... A Clear Sky-nál is fűt-fát ígértek, ott volt az ultranagy felbontású kép a bárról, erre kiszedték a teljes pályát, nuku Pripyat Underground meg katakombák (pedig a játékban még el is hangzik, hogy "fuss sztalker, és menj a katakombákba!", erre a kórházban lyukadsz ki... fal1 A csapat vezére elmondja Limanszkban, hogy mentek Pripyat-ba a föld alatt, és az sincs benne... A többit már nem is mondom...)

Most komolyan, a CoP-ban is kiszúrják a szemünket kemény 3 új pályával? Hűha! dühös2

Szerintem megint csúszni fognak (szvsz nem létezik, hogy ennyi idő alatt összedobjanak egy tisztességes játékot), aztán meg kiadnak egy hetekig játszhatatlan bughalmazt.

Most amúgy csak 3 pálya rész lesz benne vagy , 3új pálya rész jön plusszba? A régebbi területek benne lesznek? Amúgy nem tudom, szerintem nem lesz ez se nagy durranás. Nem tudom mit tudnak belőle kihozni. Valami nagy extrát kellet belvinniük, ha azt akarják nagy siker legyen.

szerk.: Most olvasom a dolgokat. 5helikoptert kell megtalálni-.- Mintha loptak volna pár híres fejlesztőtől, ugye dezo? :D

nem tom, lehet a marketingesek msot azt találták ki, hogy 3 pályával promótálják, és majd 6-tal jön, bár erre én is kevés esélyt látok, de szerintem azért írtak csak 3 pályát, mert kezdik megtanulni felbecsülni az idejüket, és alábecsülik egy kicsit a fejlesztési időt. Valahogy úgy mint amikor az államháztartási hiányt szokták a PM-ben, aztán elmondhatják, hogy fú még előbb is készen vagyunk. Viszont az gáz lesz nagyon, ha a 3 bólmég esetleg kihagynak, vagy csúsznak vele. Bugosnak bugos lesz, de szerintem annyira nem mint a CS meg a SoC, talán az első patch-el már végig lehet majd vinni crash nélkül.

de gyerekek , ez a 3 pálya nem kis pálya lessz a cs-ben megismert mocsárnál tán sokkal nagyobb, szal nem kell aggódni , jobb lessz mint a cs (márcsak azért is mert normális célzás lessz mint anno a shoc ban a pisztolyoknál )

Én örülök ,hogy jön de nem tudom mitöl lenne ,e jobb mint a cs....az eddigi videókban nem láttam semmi extrát csak apróságokat pl gázmaszk. meg hasonlókat. meg ez ,hogy 2 új szörny hú ha :P (de sok) ha olyan baráti ára lesz mint az előzünek jöhet..

Stalker Antology :D 3 az 1ben! A régi hírek szerint csak a Soc és a CS van benne! lol2 Most akkor melyik az igazi hír?
Mellesleg irritálnak a képek alá odabiggyesztett,egyáltalán nem humoros és a játék hangulatához nem illő kommentárok.Szerintem ez az ember vagy nem játszott a Stalkerral,vagy kb nem értett meg belőle semmit.

áh, ezek kapnak 1 síma szöveget, aztán vki lefordítja nekik. játékot nem szoktak küldeni, max videót meg screenshotokat az újságokhoz.

több hiba is van ebben, de a legfélrevezetőbb az hogy azt írja benne lesz egész Pripyat. NEM lesz benne, csak a délkeleti szektor, ami kb 1/4-e a teljes városnak

ja meg... szörnyek :D "2 új szörny, burer meg chimera, de több infó nincs" ... miaz hogy nincs? ezek a szörnyek már 2004ben benne voltak a játékban, és megannyi mod visszatette őket a 2007es megjelenés óta.

gsc ezt látván hogy ez jóó, ők is visszateszik őket, plusz új animációkat kapnak, meg szebb kidolgozást. (ezt sem én találtam ki, benne van 1 korábbi interjúban... nemtom pcguru honnan kapja a infót)

Ez olyan,kis túlzással,mintha a vak mesélne a színekről.Miért nem kérik ki a hozzáértő emberektől a véleményt?Vagy legalább attól,aki szereti a játékot?

dezodor":2uw2vuac mondta:
áh, ezek kapnak 1 síma szöveget, aztán vki lefordítja nekik. játékot nem szoktak küldeni, max videót meg screenshotokat az újságokhoz.

több hiba is van ebben, de a legfélrevezetőbb az hogy azt írja benne lesz egész Pripyat. NEM lesz benne, csak a délkeleti szektor, ami kb 1/4-e a teljes városnak

ja meg... szörnyek :D "2 új szörny, burer meg chimera, de több infó nincs" ... miaz hogy nincs? ezek a szörnyek már 2004ben benne voltak a játékban, és megannyi mod visszatette őket a 2007es megjelenés óta.

gsc ezt látván hogy ez jóó, ők is visszateszik őket, plusz új animációkat kapnak, meg szebb kidolgozást. (ezt sem én találtam ki, benne van 1 korábbi interjúban... nemtom pcguru honnan kapja a infót)

valószínűleg nem értenek annyira a stalkerhez , viszont fordítani tényleg könnyű , viszont megjelenés előtt számjthatunk valami normálisabb tesztre is , örüljün hogy egyáltalán foglalkoznak a témával...

Az igaz... :D minden hibája ellenére azért a stalker egy király játék nekem legfőkép ez a leposztult szovjet hangulat jön be.Meg olvastam a stalkert ami aszörnyeket meg alövöldözést leszámitva ugyan az illetve ott is lőnek csak nem ök hanem rájuk xD :)

a képek alá bigyesztett faviccek engem is irritáltak.
csak a sztori legyen jó, a többi már élvezhető :D

Vissza
Top Alul