Hírek

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Nos, lehet bután és olcsóan hangzik, de ez 1 ősszel megjelenő gsc termék lesz. Ők a második addon -ként emlegetik, ergó clear sky volt az első addon a stalkerhez. A stalker 2-ről infót nem árultak még el, erről a 2. kiegészítőről viszont annyit lehet tudni, hogy pripyat lesz benne, és a cs-ből kimaradt pripyat underground is.

Az áprilisi naptáron látszódó gyermektábor is benne lesz, viszont az a pálya még félkész állapotban volt, ki tudja milyen sors vár rá.

itt 1 full cikk a gsc-ről, terveikről, és egyéb céges dolgokról (pl 1 profi dev náluk évi 30-40ezer dolcsit is megkeres, míg 1 teszter 5ezret "csak")

http://kp.ua/daily/080409/176054/

ajánlom a translate.google.com -ot, ami habár tud már magyar nyelvet is, még mindig érdemesebb oroszról angolra fordítani vele :)

egy másik link, ami ilyen kérdezz-felelek játék volt Sergei G-vel pár napja.

http://stalker-portal.ru/page.php?id=5199
i

Jó olvasgatást :) Az még nem tiszta, hogy clear sky kompatiblis lesz-e, vagy megint 1 új vmi, ezért nem nyitottam neki külön szobát. Megjelenését őszre tervezik, hogy ne unatkozzunk amig a stalker 2-n dolgoznak.

Örülök meg minden, de ez így eléggé rókabőr szagú :|

május vége felé lesz a hivatalos bejelentés, de májusi ruszki újságokban már lesz cikk róla... kíváncsi vagyok mit alkotnak megint :D

gondolom csak látták mennyien sírnak a pripyatért... aztán, no meg persze, péz :D

Ha már lesz valami konkrétum ez is megkapja a saját kategóriáját és szobáit a fórumon :) Egyébként ez jó dolog: a stalker 2 nyilván megint elhúzódik, addig is lesz mivel jáccani :)

Én nagyon örülök a hírnek hmm
Snap66_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egy sdk-t is kiadhatának a 2 addonhoz, aztán rábízhatnák a modder társadalomra, hogy csinálja meg azt a játékot, ami nekik 7 év óta nem sikerül :D Amúgy a CSból nem csak a pripyatos rész maradt ki, nekem nagyon hiányzott/hiányzik a bar+rostock is. :roll: Amúgy nekem tetszett a CS is, szerintem helyenként sokkal kidolgozottabb a design, mint a SoC-ban. Talán több pénz és kevesebb vodka kéne a GSC-nek, és akkor megcsinálnák végre normálisan az egész projektet. Igaz akkor a piacon nem lehetne ennyit kihozni a játékokból, hiszen csak 1 lenne.

Ha kijön ez az említett kiegészítő, nyilván nem csak Pripjatyot teszik bele... Az viszont érdekelne, hogy mikor, melyik időben fog játszódni...

úgy tűnik hogy hivatalosan a az orosz KRI konferencia alatt fogják bejenteni (ami május 15-17 között lessz ) , gyakorlatilag ez egy olyan rendezvény mint a gdc , csak az orosz megfelelője .

a gsc fórumon olvashattok még a dologgal kapcsolatossan

Akkor remélem megint kikerül kéz alatt valami E3as cucc május végén mint tavaly pattog1. Visoznt remélem h ezúttal nem ami leszünk a béta teszterek, bár mondjuk azt sem bánnám, ha a béta állapotú CoP jönne ki, csak akkor jöjjön minél előbb :D

jim67":2a705qir mondta:
az az elmosódott felirat a stalker név alatt érdekes , a ruszkik megint kikombináltak belőle valamit , de 100% hogy nem igaz, az viszont valószínűbb hogy április 1. tréfa ,egyébként stalker call of pripyat , és az ember egy gyerek versra asszociálnak

Te már 3.-án tudtad?
Fórum index / Média / Naptárak

nha hoppá mit találtam ápr 20 lessz valami ruszki magazinban egy kis cikk , remélem meg tudjuk szerezni

gallery_2942_128_194237.jpg

1ik ismerősöm beszkenneli majd a lapokat, de szntem ez májusi szám, hónap közepén nem szoktak kiadni lapot :D

Királyos !
Már alig várom !
Tudom ,hogy nem épp a STALKER-be való ,de én örülnék a HK fegyvereknek (XM8,HK416 stb.)
Eddig is volt ,de azok közt csak a G36 volt olyan mint a valóságban ,talán még a P8 !
De mind1 ! CSAK JÖJJÖN MÁR ! :D
Elne csesszék !

hát, amig nincs hivatalosan bejelentve, addig borítót se küldenek szét semmilyen webshopba. szal ez fake, ráadásul még fakenek is csúnya :D (nem szép a borító)

egyébként meg nem a borító miatt raktam be :D :D hanem azért hogy lehet ELŐRENDELNI :D :D

Vissza
Top Alul