Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Hát nemtom. Sok a bug de azért szőrösszívűek is a játékújságírók (Nekem azóta van HL2m eredeti amióta megjelent abba is volt egypár ordító bug mégis 97%ot kapott...)
Biztos a sok várakozás savanyította meg a GS teamet is...

Valaki tud erre egy megoldást amikor belépek a játékba beírom a kódot csatlakozok bármiylen serverhez kírja Client aztán IP CÍm és utánna kilpép a menübe pedig publicra mentem fel :( Mi lehet a baj és Punkbustert holtom beállitani??

a német Gamestar-ban 90% kapott a játék (a magyarban még csak előzetes volt és azt mondták hogy MÉG mindig NIncs kész a játék teljesen mert hogy optimizálni kell)
Apropó a haver teganap volt az 576kb-t ban és megkérdezte hogy mikor lesz s.t.a.l.k.e.r az eladó azt mondta hogy hónap végén vagy ÁPRILIS elején :shock: (remélem nem lesz késés

szemetek ezek mind majd mi leteszteljük aztán adunk rá %ot :shock: nemá a sok csíra vakeroljon aki jáccott vele 10 percet úgy nem lehet miről írni

magyarországon nem lesz collactors edition :? :?: (miért nem :) ) gondolom azért mert nincs rá kereslet pedig tök jól néz ki (jó benne aza térkép meg az a kis füzet meg a bónusz cd)

AZ is jólett volan ha lettek volna járművek de sajnos nem lesznek :shock: :?
idézet a gamestar-ból "A gyaloglást nem véletlenül emektem ki:reménykedve kérdeztem Oleget hogy akkor hol is találhatnék valami fuvart, de ő részvételi hangon közölte, hogy a járművek technika iokokból kimaradtak..(kocsival állítólag nagyon ideges volt kerülgetni a tereptárgyakat,anomáliákat"
kérdezem én akkor minek volt ilyen hosszú a fejlesztés.
Nemtudodm ismeritek a a Codename: outbreak-ot na ez volt a fejlesztők első munkája (szerintem nem volt olyan rossz) DE a pre alpha pont úgy nézett ki mint a C:O (pl a fenyőfák textúrák ismerősek voltak,SŐT még néhány hang is pl:madárcsicsergés ) és még a pálya is emlékezetetett (ugyanolyan középen út aztán mellette bokor aztán meg fal..)(1145-pre alpha) kérdezem én mit csináltak a fejlesztők ennyi idejig(jó megértem őket de akkor is ) még a prey nevő játék is megjelent amit nem kevessebb mint 10 évig heggesztettek .
DE azért remélem hogy most március végén (április elején) kiderül az igazsák és lehull a lapel mindenről EGYSZÓVAL VÁROM A MEGJELENÉST (bocs várjuk :) )

Én is előrendelem a 7végén ennyi pénzt megér néztem ausztriában ha tudok szólni a barátomnak lehet hogy tudok hozni

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul