Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
vigyázzatok mert a szervereken valaki láthatatlanul lelő remélem lesz valami olyan progi ami kiszűri a cheather-ket :( :o

Ja olvastam én is... user.ltx buherálásával láthatatlanná lehet válni... remélem hamar megoldják :(

áh, sajnos még annál is egyszerűbb... Egy egyszerű konzol parancs... Pár itteni sráccal már teszteltük. Szerencsére engem még nem leptek meg ilyesmivel. Vagy mégis? :shock:

Crayon":2g6vsb9b mondta:
Üdvözlet STALKER Közösség!

Csak, hogy a megjelenésig tartó várakozás még idegtépőbb legyen mostatntól másodpercről másodpercre megy a visszaszámlálás...
http://stalker-game.cwi.hu

(OFF: ez az első hsz.-em itt szóval HELLO!)

Nagyon örülnék neki, ha megváltoztatnád az oldalad nevét mert igazából ez a mi nevünk stalkerfansite.extra.hu és nem fasza hogy ugyanaz a neved mégha külön írod is értem :!:

Semmi gond csak kicsit több körültekintést legközelebb...a linket meg köszönjük :wink:

*figyelem*

<b><i>állítólag</i></b> 26-án lesz egy új béta, 5 pályával!

A hírek nem megerősített forrásból valóak!

Ez a beta multiplayer vagy singel-player lesz?

Multi természtesen, de minden pálya a singleplayerből van kivéve.

pár embertől hallottam csak, hogy holnap lesz valami új Béta. Lehet, hogy inkább a pletyka rovatba kellett volna írnom :roll:

Az is lehet hogy csak azoknak lesz ez a beta akik fizetősek a fileplanet-en :shock: remélem nem lesz igazam (mert a fileplaneten volt egy kis utalás arra hogy ha fizatős lennék kapnák egy s.t.a.l.ke.r beta lehetőséget)
de mondom remélem nem lesz igazam :?: :idea: :arrow:

fileplaneten nem muszály fizetni, és nekem mégis megvan a beta, meg mindenkinek
ugy kell regisztrálni, hogy kihagyod a fizetős részt. ennyi

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul