Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
a Gamefaqs.com -ra vagyok regelve, ott találkoztam a demoval is. A gamefaqs-os forumon nyomták egy páran hamachi-n, de írták, hogy elég laggos a cucc... a hamachi mindenképp kell, ha nincs key-ed a beta-hoz... nem1

nem, viszont hogyha a hivatalos szerveren akarsz játszani, ahhoz kell, akkor ellenőrzi, mert elvileg csak a 200 nyertes játszhat elvileg.

Minden valószínűség szerint péntektől a fórum teljesen regisztrációkötelessé válik. Ez annyit jelent, hogy a témák olvasásához is szükséges lesz egy érvényes regisztrációra, részben például a "regelő botok" miatt.

A jelenleg már regisztrált felhasználók életében ez semmilyen változást nem hoz.

Ez jó, mindig van itt egykét vendék, aki erre ólálkodik, de sohasem regisztrál be :)

most néztem és ez vn kiírva 8) Program now closed. We're sorry the stalker beta program is now closed :shock: fasza ez a free public test session

widra":sphfgm3j mondta:
most néztem és ez vn kiírva 8) Program now closed. We're sorry the stalker beta program is now closed :shock: *cenzúra* ez a free public test session

Én már szombaton irtam, h a Béta nyilt kulcsokat már nem adogatják ...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul