Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
gamestarba azt irták, hogy a stalkernak rosszab a grafikája hl2nél
ha enginet nézzük hl2 sehol sincs még d3 engine is többet tud(bár doom3ban nem használták ki elég jól)

No azért lessük meg, mit is tud valójában és utána legyünk biztosak. Egyébiránt nem tragédia, ha roszabb a grafika, mert még úgy is elég jó volna sok mai game-hez képest. Másrészt a játék nem a grafikáról, hanem a hangulatról szól...

vlk":2naw5fhm mondta:
izé, egy korábbi hír szerint, amiben a fícsöröket soroltátok az volt, hogy kiveszik az evés/alvást.

Demost az új hírben írták hoyg kell kaját vinni magunkkal: "Szédítő mennyiségű fegyvert, lőszert, elsősegély csomagot, élelmiszert meg a küldetések célját képező, értékes tárgyakat halmozunk fel. Ezeket rendszerezni, pakolgatni kell. Egyrészt, mert folyamatosan szükségünk van kajára, különben legyengülünk és kipurcanunk."

meg a megújult hivatalos oldalon is a fícsörökből kiderül hogy van kaja, meg alvás, és az npc-k is esznek/alszanak: "Living-and-breathing world: virtual monsters and stalkers migrate around the Zone, similarly to the player they are preoccupied with day-to-day things – feeding, fighting, looking for prey, trading, sleeping, taking rest "

...szal mégis van remény... :roll: :)

Evés lesz, alvás a játékos részéről nem, csak az NPC-k alaszanak.

Többieknek: mi ez a rengeteg off ááá

Van arra bizonyíték, hogy ezek a kulcsok működnek is?
Amíg nem, szerintem ez mehet a pletyka részbe...

Miért lenne pletyka??! Pár oldal kapott kulcsokat és regért cserébe osztogatják... más kérdés, hogy még nem osztották ki (203 ember töltötte le összesen)

pYura":2yod5u81 mondta:
Miért lenne pletyka??! Pár oldal kapott kulcsokat és regért cserébe osztogatják... más kérdés, hogy még nem osztották ki (203 ember töltötte le összesen)

na ezaz, de ahogyan már kijött vagy 500 key-t kiosztottak a nagyközönség számára , de alig lehet belölük valamit is látni vagy minden free helyen regeletem, ahol nem volt az ország kikötés , de semmi jele annak , hogy valamit is léptek volna pedig anyukámat apukámat magunkat mindenkit .... :x

Köszi a választ, akkor nincs nagy tragédia :)

Bloody Fox":1pbed6x0 mondta:
nekem nem hiányzott az alvás-evés... ha vki ilyesmit szeretne csinálni, akkor játszon a simssel...... :D
én a járműveket sem hiányolom, mert már hl2ben is ezeket a pályákat utáltam a legjobban.
maradjon a sok hentelés taps1

Kajának én azért örülök, mert az erősíti a játék rpg jellegét, tervezni kell, hogy miből mennyi cuccot vigyek, hol meddig maradhatok, ilyenek.
Az alvás meg azér feelinges lehetett volna, kiválasztani az alvóhelyet, tisztogatni előtte (szörnyeket, stalekreket), akár állandó helyről, akár csak átmenetiről van szó.
Meghát a tipikus brúszvilliszes fáradt vagyok, majd meghalok, és még mindig harcolok feeling se rossz... nem rohangálni állandóan mint egy extasy-s hülyegyerek :) (bár rövidtávú fáradás szerencsére lesz :))

A half-life-ban pedig nekem kifejezetten tetszettek az autókázós pályák, sőt, azt részt külön végignyomtam még vagy 2x :) Ilyen filmeket hogy madmax pl nem láttál még? :P Vagy csak a blade meg a chronicles of riddick meg ezek jönnek be?

Kaja mindenképpen jó, hogy maradt, bár lesz olyan artifact, ami ha nálad van sohasem leszel éhes :D Alvást betehetnék mint küldetést "pl. találj menedéket sötétedés előtt, különben megeszneka mumusok" :D

ps.: MadMax1-et láttam, de valami irtó sz@r film ne haragudj ááá

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul