Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kár, hogy az egész ilyen kicsibe meg flash-ba össze lett nyomva...
Amúgy nekem egy kép vagy más dolog sem jön be... :(

király oldal!!
és még majdnem 2 hónap a kiadásig áááááááá

nagy lófßt sajnos itt fogunk tükön ülni aztán nézzük a szaros videókat mikor már játszhatnánk, ha nem ßarják el a drága időt---

ps.:bocs, hogy nyers voltam ,de ez már pár év alatt megérett :?

widra":1wjt8im8 mondta:
nagy lófßt sajnos itt fogunk tükön ülni aztán nézzük a szaros videókat mikor már játszhatnánk, ha nem ßarják el a drága időt---

ps.:bocs, hogy nyers voltam ,de ez már pár év alatt megérett :?

Én még alig kattantam rá a játékra de már nem birok várni!!! :o :twisted: :evil: Már tiszta ideg vagyok mert még mindig nem jelent meg! sír1 fal1 lövés1 box

Én levezetésképpen gépet fejlesztek :D

ps.: fordítással egyelőre nem állok jól, mert még nincs kitesztelve a rendszer stb stb...

Hispan megcsináltam a ENGINE fordítást, mailben ment. Próbáltam közérthetően fogalmazni, de van amit nem lehet lefordítani... majd meglátjátok :wink:

Kell egy jó monitor (LCD ami nem villog) egy kevés háttérvilágítás és a kontrasztot nem túl nagyra venni. Ja és a betőket felnagyítani :)

Dehogy is, mostanában ment le az áruk rettenetesen... 19"-osat már lehet 50k-ért kapni 17"-osat meg 30k körül. Persze ez nem a legjobb kategória de akkor is :)

nah gyerekek tölthető lenne a játék klient változata, ha most lenne kulcsunk, mert eléhető az egyik beta :oops:

widra":3t9g2uxx mondta:
nah gyerekek tölthető lenne a játék klient változata, ha most lenne kulcsunk, mert eléhető az egyik beta :oops:

Háát nem tudom nekem nem kér semmi beta kulcsot csak regelni kell a fileplanet.com-on és jön az anyag! :wink:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul