Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
ha vki kicsomagolja a bétát megnézheti, h milyen szörnyeket terveztek akkoriban a játékba:
flesh
chimera (?)
bloodsucker
dog
boar
pseudodog
burer (?)
giant
controller
poltergeist
zombie
fracture (?)
snork
cat (?)
rat
crow
tushkano (?)
phantom (?)
stalker
stalker_monolith (?)
stalker_zombied
army
bandit
küldestéstárgyak is benne vannak. :D

errről már tettek ki nyilvános dolgot egyik csapt lesz a stalkerban stalker_monolith (?) íram már az oldalamon

THQ verlost ab jetzt 200 Keys für den deutschen S.T.A.L.K.E.R. Betatest. Alle volljährigen Mitglieder des kostenlosen Community-Bereichs »Mein THQ«, die ihren Wohnsitz in Deutschland, Österreich oder der Schweiz haben, können dabei mitmachen.

De jó. ángliusok után a germanusok is kapnak 200 kulcsot, és a többiek??? fal1

asszem párszor össze---om magamat ha egy ilyet meglátok, amikor éjjszaka játszok :lol:

Pláne akkor, ha nem is látni, mert vannak olyan szörnyek, amik láthatatlanok. Azok még ilyesztőbbek tudnak lenni :D

remélem akkor is tud amikor nem látjuk az lenne az igazán jó benne a doom 3 veteran szinten már nagyon elviselhető volt. ha ezt nekem vissza tudják adni akkor :shock: :D hujajlesz :twisted: :evil:

Doom 3-al nem játszottam mert nekem kicsit túl komor volt. Remélem a stalkerrel nem lesz ilyen probléma.

A frissített hivatalos oldalon lévő leírásokat nemsokára fordítani kezdem a szörnyektől :)

Köszi pYura, Doma már dolgozik rajtuk :)
Ellenben az X-Ray motorról még mindig nincs épkézláb leírásom, ha van kedved, akkor arról valamit lehete írni.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul