Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
"Steel Case" hát ez érdekes :roll:

Szerintem itthon is kapható lesz :wink:

pYura":1m7yb9hj mondta:
http://www.oblivion-lost.de/index.php?zone=design2&lang=en&page=news&action=news_detail&newsid=2302
A fanébe is..! CE csak Svájcban, Németországban és Ausztriában lesz kapható. Csinálnak belőle 17.777 darabot, mondjuk ez nem kevés. Azt nem értem, hogy ezek után miért lehet megrendelni UK-ben. Lehet lesz egy utunk Bécsbe álmos fal1

ÓÓÓÓ... :cry: :cry: :cry: Ez így nem jó!!! :cry: :cry: :cry: Akkor még magyar nyelvű túlélő füzet se lesz meg térkép meg semmi!!! :cry: :cry: :cry: Ha meg télleg mentek hozzatok 1et nekem is! :D

Érdekel is engem megrendelem az Amazon.com-on vagy vmilyik másik oldalon! De azért érdekes ukrán játék és Ukrajnában nem lesz CE??? :shock: :?: Meg Angliában se meg Magyarországon se!!! :D De lehet hogy csak a "fémdobozos CE" lesz csak 17.777 db-ban!!! A rendes CE meg lesz Magyarországon is. Réméljük. :) Írjunk panaszlevelet! :twisted: Ki tud ukránul? :D

Ha tényleg csak kint lesz kapható, akkor megszervezzük, hogy valaki kimegy (rosszabb esetben én :D) vesz egy párat és akinek kell az előtte jelez és megveszi tőlem. Március elején még visszatérhetünk a témára.

pYura":28wn5dzx mondta:
Ha tényleg csak kint lesz kapható, akkor megszervezzük, hogy valaki kimegy (rosszabb esetben én :D) vesz egy párat és akinek kell az előtte jelez és megveszi tőlem. Március elején még visszatérhetünk a témára.

És postáznád hispan-nak a Zónába??? :D Különben meg 1szerűbb ha az amazon.com-ról megrendeljük. Csak azt kéne tudni mennyi a szállítási költség. :?

lol. A zónában már mindenki azzal játszik :D Nem láttad? Az egyik új képen se azért cseszekedik a dealer, mert elromlott a laptop :D A fejemet merném rátenni, hogy stalkerezik és nem tud tovább jutni/kicket kapott multiban :lol:

Doma":38389n0w mondta:
pYura":38389n0w mondta:

És postáznád hispan-nak a Zónába??? :D Különben meg 1szerűbb ha az amazon.com-ról megrendeljük. Csak azt kéne tudni mennyi a szállítási költség. :?

Most hoztak külföldről egy LockON-t és kiegészítőt. 5lemez szállítási díja Mo-ra ~$100 volt angliából. A csóka azt mondta nekem, hogy kb 3.500-ért hozhatják be egy héten belül, de ha 2 napon belül kell ennek négyszeresébe is kerülhet. Regisztrálok mindjárt amazonon és kiderítem mi az igazság. :roll:

Sok víz lefolyik még addig a dunán. Ki tudja, lehet, hogy módosulnak még addig a CE tervek. Eddig sem a szavahíhetősége miatt szerettük a THQ-t.

http://www.modtheater.com/forum/showthread.php?t=31555
Francia csapat tesztelte a betat a napokban pár igen érdekes kérdésre kaptunk választ:

Q: Pontosan mi a játék minimális gépkövetelmnye?
A: Gringo gépen nagyon szépen futott: 3,4GHz P4 / GF6800 / 1GB RAM. Egyedül a töltés tartott kicsit sokáig.

Q: Milyen az inventory? Hely vagy súlylimites? Megáll közben a játék?
A: A hátzsikunkban való turkálás nem fogja megállítani a játékot. Legfeljebb 40kg cuccot cipelhetünk (ezt csak kicsit [~45kg] léphetjük túl a fáradásunk rovására ) Egy könnyű hátizsákkal kilométereket tudunk sprintelni, egy telipakolttal viszont 20 méter után levegő után kapkodunk.

Q: Vannak nehézségi szintek? Nehéz a játék?
A: Igen, 4 nehézségi szint van. A játék eleje kifejezetten nehéz, amikor még csak gyenge fegyvereink vannak.

Q: Boiling Pointhoz képest mennyi bugos a játék?
A: 100 jobb, mint a végleges verziójú BP.

Q: Mi a helyzet a látótávolsággal?
A: Nem olyan nagyon, mint az Oblivionban, de megfelelő.

Q: Ilyesztő a STELKER-el játszani?
A: hmm... igen a romok átkutatása elég beszaratós, a környezet hangja kiváltképp jól sikerültek.

waaa most látom mennyi van még... tömörítek fogatlan

-töltési idő van az egyes helyszínek között (megj.: 1GB RAM-al teszteltek)
-kajálás benne van a játékban, 6/8 óra játékbeli eltöltött idő után megjelenik egy kis ikon, hogy kezdesz éhes lenni.
-alvás nincs
-a teszt során csak DX9 mod volt futtatható (megj.: érdekes, hogy elbírta a gép!)
-AI elég következetes, de vannak még hibák (falnak futás, visszatöltés után a katona aki nem vett észre addig nekünk támad)
-A-life teszi a dolgát, láthatunk más stalkereket harcolni a zónában stb, bár pár fő NPC nem mozdul a helyéről sose (megj.: jobb is)
-Csak gyaloglással juthatunk egy A-ból B potnba.
-Lehet észrevétlen lopakodni, de ha száraz leveleken lépkedünk hamar kiszúrnak. Füvön egy kis gyakorlással egész jól ment.
-a játékmenet (futás/újratöltés stb) egy fokkal lassabb lesz, mint pl a CS:S-ban.
-tüzelési modok közt lehet váltani
-a hangulat egész post-apokaliptikus, leginkább a Fallouthoz hasonlít, de a STALEKR egy kicsit komorabb, "túlélő-horror" jellegű
-

Van evés!!!!! Ez tetszik. Lopakodni meg imádok, azt itt ezek szerint nagyon lehet, szóval ez külön öröm. THX pYura.

A rági oldaluk szebb volt... meg mintha több minden is lett volna kint.
Az új képek viszont jók.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul