Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Tisztelt Érdeklődő!

Várhatóan március végén érkezik egyenlőre az árról és hogy lesz-e collectors kiadás még nincs információnk.

Tisztelettel:
CD Galaxis / GalaxisNet

:roll:

én is most néztem az 576on meg írtam nekik , hogy akkor mi van és nem is válaszolnak :cry:

Lehet hogy olyan lesz, mint amikor megjelent a Darth Vader hangtorzítós sisak, nálunk 15000-18000-ért, Amerikában meg 5000-6000 Ft. fal1 az Ő fizetésükhöz képest baromi olcsón adják. Azóta se tudtam egyet se beszerezni :?

widra":8wv6hd1u mondta:
én is most néztem az 576on meg írtam nekik , hogy akkor mi van és nem is válaszolnak :cry:

Egyelőre nekem se válaszol a "beszerzési igazgató" :D. Te kinek írtál?

Az a "közelről-fejbelövős" nagyon jó, csak kár, hogy a stalker feje egyben van de az agya már a falon...

Az se jó, ha valami nagyon realisztikus. Lásd: DRIV3R. Annyira realisztikusra akarták csinálni, hogy eltolták az egészet. Miamit teljes egészében lemásolták, a rendőr már azért kergetett mert gyorsan mentem, olyan nehéz volt egy küldetést is megcsinálni (pedig akkorra már Vice City-s múltam volt :) )
hogy nem igaz. :roll:

Regeltem meg jelentkeztem, aztán ennyi:

S.T.A.L.K.E.R. beta keys to give away!
Your chance to enter the beta zone

arról van szó, hogy csak aki UK located tehát csak aki ott lakik csak az vehet részt a kompetísönön 29én már nem fogadják el a reget...mindenki ezen van kiakadva máshol is mi az , hogy csak a UK ban lehet majd tesztelni :(

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul