Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nálam sem jött le egyszerre. Először egy 5 mega jött le, aztán szerencsére már az egész. Nagyon tetszenek a pályák. Sok a tereptárgy, lehet bújkálni. Az az érzésem, hogy nem sok lehetőség lesz a rambózára. :) A fegyverek valami miatt nem tetszenek, de lehet, hogy ha majd használni kell megváltozik a véleményem.

Engem néha kicsit zavar a sok tereptárgy, igaz eddig nem is ilyen típusú multi játékokkal játszottam. A fegyverekről csak a 2215-ből vannak tapasztalataim, a VSS az abszolút nyerő meglátásom szerint, de ebben az új videóban is sokan voltak azzal.

Szerintem nagyon kriály főleg az tetszett amikor bement abba régi épületbe és felment a padlásra ahogyan a fény megtört olyan realisztikus volt nagyon bejött szóval nem aggódok már a játék grafikája miatt sem...egyszerűen aki tudja mi ez az imádni fogja..már félre is tettem a dellát rá.. :wink:

Nem mernék tippelni arra, hogy mikor készült a felvétel, de szerintem nem olyan régen és nem lepődnék meg azon sem, ha ez lenne az a multi verzió, amit majd mi is megkapunk, de szerintem nem játszák el azt, hogy ez még mindig nem dx9.
Azért nem akarok kijelentőkben beszélni, mert teljesen nem látom át, mi a különbség dx8 és 9 között, noha azt tudom, hogy a dx9 szebb, mint a dx8.

Shaderek, effektek ez az sokkal szebb DX9 alatt, ebből a szar minőségből semmi nem látszik.

Ez tutira beta. Szerintem az utolsó verzió, amit mi is megkapunk. Valószínűleg DX8 nem1 (erről ugye volt szó, hogy multiba nem tudták még átírni decemberben, mert túl bonyulult lett a net kód miatta vagy mi a rák)

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem látok összefüggést a grafika és a között, hogy az ember egyedül barangol, vagy többedmagával. A grafika mindenkinek a saját gépén dől el, a net meg hasonó protokollok meg kétlem, hogy összeakadnának a dx9-es cuccokkal. De ez csak józan paraszti ész, nem vagyok programozó.

Ok, csak logikusan gondolkodom: a grafikát a kliens oldal generálja. A multi játékot pedig a szerver oldal. De ők biztos jobban tudják.

Ugyebár a játék 2007 Március 16.-én jelenik meg (reméljük fogatlan ) de az Nemzeti ünnep és munkaszüneti nap Március 15.-el 1ütt! Akkor hogy tudom megvenni majd eredetiben??? :? :cry: :o

Márc 16 péntek, könnyen lehet, hogy zárva lesz minden lövés1

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul