Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
dehogyis csak így felfedted éneden és vigyázz,mert a virtuális világban is meglehet halni, de újra lehet tölteni 8)

Innováció: mostantól az oldalon is olvasható a jobb oldali menüben az Aktuális a fórumban felirat alatt a 8 legfrisebb szoba neve, illetve hogy mikori benne a legfrisebb üzenet.. Szerintem ez hasznos.

Igen, elvileg még a szobában lévő üzenetek számát is ki tudja írni és hogy ki írt utóljára. Csak erre még ott nincs hely. De már dolgozom rajta.

Azért az még elválik, hogy megérte-e, de reméljük, hogy tényleg valami egyedit és élvezhetőt alakítottak az ukránok.

biztosan mert most láttam egy ingame mp változatot és nagyon odatette magát a cucc nagy élvezetes volt nézni is

lol. Szakadozik a netem és ha megáll a letöltés közben, akkor újra kell kezdenem és akkor már várakoztat az oldal, letöltésvezérlőzni meg nem lehet. Szerződést bontok ezekkel a nyomikkal.

Nah csak lejött. Ez nagyon komoly. Van egy 2215-ös pálya is, de amik azon kívül vannak, azok szebbek is nála.
Ha ilyen lesz az ingyenes multi beta is, akkor az külön taps1

Mátrix zene mindehez megy :)

Egyszer láttam egy videót egy cseppet sem vidám temetésről, tűlünk keletebbre vehették fel és az egésznek csak annyi volt a lényege, hogy a menetet egy magnós gyerek kísérte és ez a zene szólt :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul