Hírek

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
widra":ing6wkwg mondta:
automatice fogja a gáma kiválasztani a dolgokat a konfigurációd függvényében...

Akkor a minimum gépigénynél a GF6800-al Dx8 módban fug csak futni ? :lol: :shock:

Chabi":230pi4ra mondta:
widra":230pi4ra mondta:
automatice fogja a gáma kiválasztani a dolgokat a konfigurációd függvényében...

Akkor a minimum gépigénynél a GF6800-al Dx8 módban fug csak futni ? :lol: :shock:

Automatán szerintem azt nyomná rá... de biztos meg lehet majd hekkelni, hogy úgy fusson, ahogy te szeretnéd.

Remélem úgy lesz megoldva, mint a Call of Duty-ban ,hogy kiválaszthatom magamnak is, hogy milyen dx-ben akarom nyomni a cuccot meg automatice is lehet állítatni vele, ez lenne a kézenfekvő..

nem hinném hogy az auto konfigot nem lehet majd manuálisan is valahgyan variálni az nagyon nagy hülyeség lenne. biztos lesz a felhasználó által definiálható beállítássorozat

Remélem, hogy így lesz.
Anno a fixtv-n mutattak egy olyan jtékot, ami nem engedte a manuális konfigot.

Nah olvasom az interjút, mondom mi új van benne (nem sok) (előre szólok volt amiről már hallottunk, de érdemesnek tartom megemlíteni)

-Megjelnés 2007 Március (nincs pontosítva) és a kiadó nem enged több késést.
-Ajánlott gépigény fullos grafikához E6300, 2GB RAM, GeForce 7900, (5.1 hang)
-DX9 elképesztően szép lesz (parallax mapping is lesz, mint sejteni lehetett aképekről)
-DX8 elképesztően gyors lesz :)
-El lehet majd rejteni felszerelést, amiért később visszamehetünk, de van rá esély, hogy az AI megtalálja, ezért jól meg kell választani a rejtekhelyet.
-Monszter harapástól nem lehet mutánssá válni :)
-A videóban azért "ráng" a fű, mert az erős széllökést egy anomália generálta a közelben (páran panaszkodtak erre)
-Nem akarják bennt hagyni a járműveket, mert sok az anomália és nem menne a játékmenethez, de még van rá esély, hogy párat mégis bennhagynak.
-Megjelenésig kiadnak még 3 könyvet, bár ebből nem lehet tudni mit fognak lefordítani...
-Lesz multi béta, megjelenés HAMAROSAN (utána az interju vége felé kiderül, hogy március közepén :?)
-Lehet majd lopakodni (ellenfél nem vesz észre feltétlenül........)
-Közel 100 Stalker lesz a játékban különféle klánokba, csoportokba tömörülve, vagy csak különböző érdekeket képviselő oldalakra válva (hu ezt átfogalmazhatod hispan1ha kiteszed :D) Ezek viszonya hozzánk, attól függ, mi hogy an viszonyulunk a Zónához és lakóihoz :)
-Lesz dualcore optimalizáció
-Nincs elkötelezettség nVidia vagy ATI mellett, azon a kártyán fog jobban futni, amelyik gyártónak a fejlesztői többet segíettek a fejlesztésben (khm nV?)
-A főhős neve "A Megjelölt" :)
-Ugyan kivettek pár fícsört, mint alvás, evés (vezetés?) de rengeteget javítottak az AI-n és a grafikán, valamint folyt a debug és optimalizáció
-30db fegyver lesz és ehhez jönnek hozzá a kiegészítők...
-Lehet, hogy lesz PSP ill XBox verzió. Következő részt biztosan megírják több platformra is
-Csak boltokban lesz kapható (nem úgy mint pl a HL2 Steamen keresztül...)
-Lesz Collector's Edition, aminek a tartalmáról a megjelenés előtt tudhatunk meg többet
-DX8/9 megjelenítés szabadon válaszható lesz ^^
-A játék 99%-ban kész, most készülnek a fordítások, meg kivesznek még pár bugot/optimalizálnak.
-A Zóna fel lesz osztva a Stalkerek, banditák és katonák között.
-Lesz egy Stalker nevű bár :)[/b]

Kitettem ahol kell, átfogalmaztam :)
Mióta várom az ilyen konkrétumokat, Istenem!!!!!!!!!!
Most kezdem csak elhinni, hogy lesz egyszer stalker!!!!!!!!
Örülök, na.

Hurrá, köszönöm.
Öcsém is egész belelkesült a hír hallatán, hogy PSP-re is kijön. Amit én furcsállok. Az nem PS3 az a PSP?

hispan1":1rlm6cuv mondta:
Hurrá, köszönöm.
Öcsém is egész belelkesült a hír hallatán, hogy PSP-re is kijön. Amit én furcsállok. Az nem PS3 az a PSP?

Nem... PSP ez az írtam LEHET, hogy lesz, ez csak egy felvetes, amit nem utasitott el a fejlesztoceg, de az egesz a kiadon mulik.

Mas: most jutott eszembe, hogy olvastam olyat az interjuban, hogy lesz egy oved, amibe beletehetsz 5 artifactot, amik mas mas tulajdonsagodat turbozzak, ill csokkentik(!).
Meg a faradasrol is volt szo, de lenyegeben ugyanaz, amit elmondtam nemreg. Tobb cucc jobban faradsz... talan annyi ujdonsag megis volt benne, hogy azt mondtak, gyorsan ki tudod majd pihenni, nem kell megallni meg ilyenek....

Ja, nekem valahogy nem is megy fogatlan foleg A-Life szimulacioval...

nem is hinném, hogy lesz arra átirat vagy ha lesz akkor minden meg lesz határozva és nem lesz MI benne

pYura":35ee40er mondta:
-Nem akarják bennt hagyni a járműveket, mert sok az anomália és nem menne a játékmenethez, de még van rá esély, hogy párat mégis bennhagynak.

Csak legyen benne valami. Legalább egy traktor! Mondjuk egy motornak jobban örülnék, de azt biztos nem tesznek bele.

Szerintem vagy beletesznek egy csomót, vagy egyet sem. Ha egy-kettőre meg tudják oldani az anomáliás dolgot, akkor az összesre miért nem?

Egy dolgot tudok még elképzelni: bizonyos küldetések alkalmával kapsz majd használható járművet. Ez nem lenne újdonság, félmegoldás, de legalább valami lenne.

R-pee":1fppv6bp mondta:
pYura":1fppv6bp mondta:

Csak legyen benne valami. Legalább egy traktor! Mondjuk egy motornak jobban örülnék, de azt biztos nem tesznek bele.

Ja a DX9-es videoban volt traktor.... eleg lassu talan nem bontana meg a Zona vilagat... remelem lehet majd szantani is vele..... :twisted:

És utána vetni és aratni is :)
És ha minden jól megy és van malom, akkor utána lehet radioaktív kenyeret is sütni a lisztből :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul