Hibák

<:D> wow , akkor végre lesz újra aláírás :D

az asszociációs topicban a következő hiba

Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-30, 30' at line 8

SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM forum_posts p, forum_users u, forum_posts_text pt WHERE p.topic_id = 567 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time DESC LIMIT -30, 30

Line : 403
File : viewtopic.php

Igen, sokadszor is ismét, valamiért lassult a fórum, és ez előjött. Ettől még a postok bekerülnek a helyükre.

hispan":15kqogzl mondta:
Igen, sokadszor is ismét, valamiért lassult a fórum, és ez előjött. Ettől még a postok bekerülnek a helyükre.

annó a társalgóban is volt ilyen hiba , aztán lett nyitva új topic és a hiba megszünt... lehet túl sok a hsz ?

Megnéztem Hispan utolsó hsz-ét..írtam asszosziációba hogy kipróbáljam és kiírta.

Baj van! Az üzenőfalra véletlenül kétszer ment el az egyik írásom. Ki tudnátok törölni az egyiket?

Ha egy hozzászólást szerkesztek,mert nem akarok dupla hozzászólást, az a többieknél csillagozva,új hozzászólásként jelentkezik?

Nem. Legalábbis amibe én beleszerkesztettem a TV-t az nem lett csillagozva és az utolsó hsz dátuma sem az volt :) (amúgy tényleg van valahol egy tv :D :D )

Az imént a CoP, Pletykák topikjában tapasztaltam ugyanaz a hibát a hozzászólás elküldése után, amit korábban az asszociáció topikban.

Izé....A firefox megint bekavart az üzenőfalon. 4 alkalommal küldte el a "reggelt a jóuraknak"-ot. Kitörölnétek belőle hármat?

Vissza
Top Alul