Hibák

olvass kicsit lejebb.. nincs rá megoldás

Widra":3imnt6bj mondta:
a hiba nem a viewtopic-ban lesz hanem az sql lekérdezésben ! lehet egyszerűen csak a táblát kellene karbantartani meg javítani s menne minden simán.

widra ezt mondta rá :arrow:

Nagy az adatbázis és vannak benne gebaszok főleg akkor ha nagy, több ezer HSZ-es szobák adatait olvasná... Előfordul néha.

kössz mert attól nekem mindig elküldi a hsz-t hogy ezt kiírja csak eléggé idegesítő néha

Nekem ez a hiba nem rég jelentkezett de tényleg idegesitő szerintem lol2

Az, de úgyis akarok majd egy olyan részt betenni az üzenet-visszaigazoló részbe, hogy rögtön indexre ugorhass, szóval kicsit bővíteni a navigációt... Ez a hibát nem szünteti meg, csak egyszerűsít...

Lap alja:

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Magyar fordítás © Andai Szilárd - Frissítette: Magyar phpBB közösség

A kinézetet kovácsolgatom én, de az alapja annak se saját.

Lenne egy olyan kérdésem,hogy egy pld. 39 oldalas topicban tudok a 24. oldalra ugrani valahogy,vagy végig kell lapoznom onnan,ahonnan közelebb van?

[mod]Venni kéne a fáradságot és elolvasni a szabályzatot meg átnézni a fórum felépítését, hogy egyáltalán hol tedd fel a kérdésedet... - hispan[/mod]

Sziasztok nekem a S.T.A.L.K.E.R cler sky jatekhoz kene valami crack,mert megvettem eredetit es telepites utan keri az EREDETI lemezt :)Segitsen valaki

Ha elolvastad volna a szabályzatot akkkor láthattad volna , hogy nem tudunk cracket adni , másik meg az ,hogy nem ide kelett volna írni .

sziasztok én húsvét körül kaptam 2 hét warnot húsvét már több mint egy hónapja volt és még a rangom mindig szabálysértő nem1

pedig azóta nem csináltam szabálytalanságot

na van egy kis gondom aminkor betűszínt váltottam volna rámentem másik színre és nem lett más színű nem1

Először meg kell írnod a szöveget, ki kell jelölni a változtatni kívánt szövegrészt, és utána kell színt választani.

Vissza
Top Alul