Hibák

nos most én is megkaptam a hibát

Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-30, 30' at line 8

SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM forum_posts p, forum_users u, forum_posts_text pt WHERE p.topic_id = 567 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time DESC LIMIT -30, 30

Line : 402
File : viewtopic.php

a hiba nem a viewtopic-ban lesz hanem az sql lekérdezésben ! lehet egyszerűen csak a táblát kellene karbantartani meg javítani s menne minden simán.

Túl hosszú, van benne BB kód vagy html (vagyis megpróbáltad formázni) vagy képet akartál beletenni... Ezek miatt nem szokta megjegyezni, mert ezeket nem szabad.

Ötször beleírtad, hogy megszentségteleníthetetlenségeskeitekért :D Viccet félretéve, nem tudom, hogy mi lehet a gond :S Senki más nem jelezte, hogy nem tud aláírást változtatni :(

de oda is van írva hogy mennyi karatert lehet beírni

nem leptem tul a megengedettet.
kulonben a gyuruk ura elso kotetet gepeltem be es azt szeretttem volna betenni :D :D :D

EDIT:helyrejott a problemam kiderult h nem volt kipipalva az "alairas hozzadasa" szoveg lol2 lol2 lol2 lol2 lol2 :D :D

Ujabb EDIT:lehetne tudni h mi a problema a forummal es h mikorra varhato megoldas esetleg kell-e segitseg a problema megoldasahoz?

Sziasztok!
Az esetek 99.9999999%-ban firefoxot használok (3.0.4-es verziót), így ezt a fórumot is azzal szoktam nézegetni. Ám gyakran tapasztalom azt, hogy időnként "beragad" valami az oldallal kapcsolatban.
Szóval néhány fórumtémát meg tudok nézni, aztán egyszercsak a következő linkre kattintáskor homokórázni kezd, majd ahelyett, hogy a php fájl lefutna és kapnék megjeleníthető html tartalmat, a firefox felajánlja, hogy elmenthetem a php fájlt a lemezemre (szóval letölti a php fájlt, nem pedig megjeleníti, és kb. 20-30 mp-et homokórázik előtte).

Ha kilépek a FF-ből, majd újra elindítom és belépek az oldalra, akkor megint jó minden - egy ideig.
Szerintetek mi lehet a gond? Úgy gondolom, hogy sütikkel lehet kapcsolatos a dolog, de más oldalaknál nem tapasztaltam ilyesmit.

Köszi!

WarMachine82":1vfhii84 mondta:
Sziasztok!
Az esetek 99.9999999%-ban firefoxot használok (3.0.4-es verziót), így ezt a fórumot is azzal szoktam nézegetni. Ám gyakran tapasztalom azt, hogy időnként "beragad" valami az oldallal kapcsolatban.
Szóval néhány fórumtémát meg tudok nézni, aztán egyszercsak a következő linkre kattintáskor homokórázni kezd, majd ahelyett, hogy a php fájl lefutna és kapnék megjeleníthető html tartalmat, a firefox felajánlja, hogy elmenthetem a php fájlt a lemezemre (szóval letölti a php fájlt, nem pedig megjeleníti, és kb. 20-30 mp-et homokórázik előtte).

Ha kilépek a FF-ből, majd újra elindítom és belépek az oldalra, akkor megint jó minden - egy ideig.
Szerintetek mi lehet a gond? Úgy gondolom, hogy sütikkel lehet kapcsolatos a dolog, de más oldalaknál nem tapasztaltam ilyesmit.

Köszi!

az is lehet vírus van a gépeden... esetleg próbáld kki a ccleaner- nevű tisztító progit az segíthet majd

Én is FF3.0.4-el tesztelem az oldalt meg IE7-el is, sőt minap még Operában is megnéztem és nagy örömömre jól ment mindenhol. Amit írtál hibát még soha nem tapasztaltam, szóval nem tudok rá mit mondani... :(

nha megint előjött ez a hiba a társagóba post-oltam üzit és a kéembe dobta 2x is

Nekem is... Továbbra sem tudok vele mit kezdeni. A fórum működését nem befolyásolja szerencsére...

Van egy olyan hiba hogy egy topicba sok hsz-st írsz, kiírja hogy rövididőn bellül nem küldhetsz több hosszászólást akkor kilépek a fórumba, megnézem, és amelett hogy aztmondta hogy többet nemküldhetek egymás után,nekem mind a kettőt elküldte.
Ez egy hiba

nálam még nem jött elő ilyen.. igaz nem is póbáltam .

(a másik topicba írt hszt én a helyedben nagyon gyorsan törölném mert baj lessz belőle... színes betűk kiválosztod milyen színű legyen pl: color=brown /color és ott ahhol van a szünet oda beírod amit szeretnél és voala színes is természetesen a "[" benne vannak de ha odarakom nem tudtam volna megmutatni )

gtc376: nem tudsz spammelni :) Az azért lehet, mert visszanavigálsz az adott lapra, megkérdi, küldje-e megint, vagy a Te böngésződ meg sem kérdezi, és így megy el kétszer (és közben eltelik a bővös 30 mp). Két hozzászólás között mindig van legalább fél perc.

Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-30, 30' at line 8

SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM forum_posts p, forum_users u, forum_posts_text pt WHERE p.topic_id = 567 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time DESC LIMIT -30, 30

Line : 402
File : viewtopic.php

Ez mi?

Vissza
Top Alul