Hibák

IE6 alatt van egy kis problémám: Elkezdi betölteni az oldalt, de csak a háttérképig jut el és nem tölti tovább :? . Úgyhogy most csak FF-el tudom megnézni a fórumot (a sima http://stalker.hardwired.hu/ cím sem jön be csak FF-el). Valami megoldás van erre a problémára?
uhsf_080109.jpg

EDIT: Ma reggelre megszűnt a probléma. 01.10.

Mostmár nekem sem jön be a taglista lol2 nem értem mivan :roll:
FF, állítgatás nem volt.

A taglistánál rájöttem, mi volt a gond: egyszerre akartam 2500 embert listáztatni, ez kicsit sok volt, így most több oldalon, 1000ember/lap módban jelenik meg.

Na tessék, ennek is a felhasználók az oka! Minek regisztráltak ennyien??! :lol: :lol:

Elvileg a 2500-at is kilistázta volna, csak kicsit hosszabb ideig tartott volna, nem?

ps.: most látom hogy 20.ként regisztráltam, eddig fel se tűnt :F

Látod, van olyan böngésző, ahol kiírt 2500 embert, IE nem. Ez szerintem valami puffer védelem lehet, mert egy ekkora listának már a forráskódja is tetemes...

Egyik hsz-em után ez jött elő:

Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-30, 30' at line 8

SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM forum_posts p, forum_users u, forum_posts_text pt WHERE p.topic_id = 533 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time DESC LIMIT -30, 30

Line : 402
File : viewtopic.php

ezmiez?

Nálam is van sajna :S Megnéztem a kérdéses sort a kódban és én nem látok hibát, szóval nem tudom, miért van. Ami viszont szerencse, hogy ez a hiba magának az üzenetnek a fórumba való bekerülését nem akadályozza, csak az azonnali megtekintését.

Vissza
Top Alul